Јанко у Хјустону још не зна с ким игра?!

Типсаревић ће у Хјустону заиграти први пут у синглу после октобра 2013. године, али име противника још не зна, јер ће бити квалификант. Душан Лајовић на старту против Француза Шардија.

Тенис 05.04.2015 | 15:00
Јанко у Хјустону још не зна с ким игра?!

Јанко Типсаревић вратиће се тенису у Хјустону после 17 месеци паузе због проблема са петом. Јанко ће у Тексасу одиграти први меч у синглу после наступа у Валенсији крајем октобра 2013. године.
Типсаревић, који се "загрејао" за нове изазове наступом са Новаком Ђоковићем у дублуна турниру у Мајамију, још, међутим не зна ко ће му бити противник на старту такмичења у Хјустону.

Наиме, Типса који је добио специјалну позивницу организатора, играће против квалификанта, док би у другом колу противник могао да буде Колумбијац Сантјаго Хиралдо, који ће такође играти у првом колу са неким од играча који успешно прођу квалификације.

Други српски представник на турниру у Хјустону, Душан Лајовић, у првој рунди одмериће снаге са седмим носиоцем и тренутно 38. играчем света, Жеремијем Шардијем. Дуци неће имати лак задатак, али свакако охрабрује податак да је са Французом одмерио већ једном снаге у каријери и победио на том мечу. Било је то 2011. године на турниру у Санкт Петербургу.

Турнир у Хјустону из серије АТП 250, на којем прошле године освојени трофеј брани Фернандо Вердаско, игра се за укупни наградни фонд од 550.000 долара.

Коментари / 0

Оставите коментар