Босанчић: Треба да сам вођа Звезде, али ми клуб не да!

"Ниједним гестом не желим да реметим амбијент у екипи, јер смо добро кренули, на два бода смо од Партизана и желим да дам пун допринос да на крају будемо први без обзира на то да ли улазим са клупе или играм од старта", истакао је Звездин везиста.

Фудбал 03.04.2015 | 22:40
Босанчић: Треба да сам вођа Звезде, али ми клуб не да!

Нема мира у Звезди, иако на терену црвено-бели везали четири победе и дишу за врат Партизану. Везни фудбалер Милош Босанчић рекао је да је дошао у Звезду да буде вођа екипе, али да неко у клубу то не жели и да због тога он не добија праву шансу.

Овај фудбалер нашао се и у центру пажње случаја са Николом Мијаиловићем. Клуб је са бившим капитеном раскинуо уговор управо због, како си тврди, физичког насртаја на Босанчића.

Тренер Звезде Ненад Лалатовић у последње време поверење указује Саши Стојановићу и Михајлу Ристићу, док Босанчић добија шансу на кашичицу.
“Нисам, нити желим о томе да причам са Лалатовићем. Дошао сам у Звезду како сам дошао, није ми било лако, али сам успео да превазиђем све то, заиграм и усталим се у екипи. Шта се у међувремену десило, не знам. Моје мишљење је да бих ја требало да будем вођа ове екипе Звезде и стојим иза те тврдње! Али, неко очигледно не мисли тако. Није ми свеједно, јер ово нема везе са фудбалом и сигурно да постоје неки други разлози због којих сам склоњен”, рекао је Босанчић за Телеграф.

Овај фудбалер је до сада за црвено-беле одиграо 14 првенствених утакмица, али се још није уписао у стрелце у Суперлиги.

Босанчић је, међутим, додао да не губи наду и да верује како ће се ситуација ипак променити у наставку сезоне.
“Ниједним гестом не желим да реметим амбијент у екипи, јер смо добро кренули, на два бода смо од Партизана и желим да дам пун допринос да на крају будемо први без обзира на то да ли улазим са клупе или играм од старта. Професионалац сам и тако ћу се понашати”, закључио је Босанчић.

Коментари / 0

Оставите коментар