ЈСЛ: Деби Милнковића, дерби у Пазару!

Фудбалери Партизана дочекаће у сууботу Раднички 1923 у 21. колу Супер лиге Србије, а на клупи црно-белих дебитоваће нови тренер Зоран Милинковић.

Фудбал 03.04.2015 | 19:00
ЈСЛ: Деби Милнковића, дерби у Пазару!

Партизан је током репрезентативне паузе отпустио Марка Николића, на чије је место дошао Милинковић, који је у досадашњем делу сезоне водио Вождовац, екипу која се бори за опстанак.

Клуб из Хумске после 20 одиграних утакмица има 47 бодова и против последњепласираног Радничком имаће добру прилику да задржи или увећа предност над "вечитим" ривалом Црвеном звездом.

Дуел Партизана и Радничког 1923 заказан је за 18.00, а Звезда ће два и по сата раније у дербију кола гостовати Новом Пазару.

Актуелни шампион Звезда има 45 бодова, два мање од Партизана и покушаће да бар до дуела "вечитог" ривала преузме лидерску позицију на табели српског првенства. Пазар је на петом месту са 30.

Утакмица у Новом Пазару играће се пред празним трибинама због казне Фудбалског савеза Србије. Стадион домаћина је затворен за публику због инцидената на сусрету са Партизаном током јесењег дела сезоне. Све остале утакмице почеће у 15.30, осим дуела у Суботици, у којем ће се од 14.00 састати домаћи Спартак и Војводина.

Војводина има 34 бода и до краја првенства ће водити велику борбу са Чукаричким, који има три бода више, за треће место које води у квалификације за Лигу Европа.

Трећепласирани Чукарички ће гостовати Доњем Срему у Пећинцима, где ће пробати да забележи прву победу после три везане утакмице у којима је играо нерешено.

Вождовац ће, предвођен новим тренером Братиславом Живковићем, у малом градском дербију дочекати ОФК Београд. Домаћин је са 18 бодова претпоследњи на табели и евентуална победа би му много значила у борби за опстанак.

Екипа Радничког из Ниша, која је место изнад са бодом више, гостоваће Раду на Бањици, док ће Борац у Чачку играти против Младости из Лучана, у такође важној утакмици у борби за опстанак. Осмопласирана Јагодина покушаће да се стабилизује и коначно почне да осваја бодове на гостовању Напретку у Крушевцу.

Коментари / 0

Оставите коментар