Ана се удаје за Швајнштајгера!

Да ли је првоаприлска шала или не још није потврђено али јутрос се попјавила вест о венчању једне од најлепших српских тенисерки. Лист Курир пише да се Ана Ивановић удаје за Бастијана Швајнштајгера овог лета.

Србија 01.04.2015 | 07:13
Ана се удаје за Швајнштајгера!

Породица српске тенисерке заказала је свадбу за 11. јул на Светом Стефану, на истом месту на којем је тачно пре годину дана своје судбоносно „да“ Новак Ђоковић рекао својој изабраници Јелени Ристић.

Како Курир ексклузивно сазнаје, кума Ани Ивановић биће њена најбоља пријатељица, пливачица Миња Најдановски, док ће први сведок Бастијану Швајнштајгеру бити његов најбољи друг, скијаш Феликс Нојројтер. Срећни пар приредиће само градско венчање, мада је популарни Швајни зарад Анине љубави био спреман да се венча и у православној цркви.

Лепа Ана изабрала је 11. јул као датум свадбе јер је у то време пауза после Вимблдона, а и Бастијан је у то време слободан. Тек после свадбе немачки ас појавиће се на припремама Бајерна, пошто се очекује да на Црногорско приморје дође цео тим Бавараца. Од Анинин пријатељица из света тениса на гала свадби биће Румунка Сорана Кирстеа, Марија Килибарда и Ирина Радовић.

Ипак, све ово је једна добра првоаприлска шала, а све вас који сте скоро поверовали, морамо да разочарамо с једним априлили. Смех је најбољи лек.

Почело у Енглеској

Дан шале се у готово целом цивилизованом свету слави 1. априла, кад људи једни другима праве безопасне смицалице и објављују лажне вести да се добро насмеју. Најранија повезаност између датума 1. априла и прављења смицалица у вези је с Енглеском, а претпоставља се да је такве шале први објавио песник Џефри Чосер у својим „Кентерберијским причама“ из 1392.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ник

01.04.2015 05:44

Спонзоруса, удаје се због папира. Хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

мико

01.04.2015 05:54

Он је био код гатара, овако рузан а она к'о уписана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузуки

01.04.2015 06:20

Сто за влаха се удајес,удај се за Србина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упуцени

01.04.2015 06:39

Првоаприлска сала, он зени своју свабицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрко

01.04.2015 08:15

Да није пуна пара и тенисер била би најобицније зенско из Бг. Овако као лепа,згодна итд. а све јер је позната.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

01.04.2015 10:38

Је ли шала или није то је њихов проблем, али је прва форотграфија монтирана. Види се из авиона.

ОДГОВОРИТЕ