Српска мафија убила британску водитељку?!

У априлу 1999. 37-годишња Џил је ујутру изашла из куће свог вереника у Чисвику и одвезла се у своју кућу у Фуламу. Када се приближила улазним вратима, око 11:32, упуцана је с једним метком у главу. Њено тело је 14 минута касније пронашла комшиница.

Свијет 31.03.2015 | 09:03
Српска мафија убила британску водитељку?!

Форензичари су потврдили да је водитељка убијена метком од 9 мм из аутоматског пиштоља, као и да је пиштољ био прислоњен на њену главу.

Тад је ухапшен њен комшија, Бери Џорџ који је имао полицијски досије због ухођења жена и сексуалних напада. Он је 2001. осуђен на доживотну робију, али је 2008. ослобођен због недостатка доказа.

Енглески детективи имају информације да је убиство можда извршио члан српских криминалних кругова. Неименовани извор је полицији открио да је Џил Дандо убијена због освете за НАТО бомбардовање РТС-а 1999.

У неким наводима се спомиње да је њено убиство наручио Жељко Ражнатовић Аркан.

- Људи који су планирали њено убиство су се нашли и пили у клубу "Сцандал" у Лондону. Један од умешаних у егезекуцију је високи белац с тетоважом врапца на врату- рекао је извор.

Иако је полиција још 1999. имала сличне информације, истрага није кренула у том правцу јер је оптужен Бери Џорџ.

Клуб "Сцандал" је у то време био главно лондонско стециште Срба, који су тамо имали резервисане сепарее, а особоље локала их је познавало. Клуб данас више не ради.

Џил је убијена само три дана пошто је НАТО бомбардовао РТС.

Други неименовани извор је детективима наводно открио да је убица био ватрени навијач клуба Челси и да је редовно долазио на трибине "Стенфрод Бриџа" који је у близини водитељкине куће у Фуламу. Убица је како се прича био веома узнемирен због бомбардовања РТС-а, а био је у касним 30-им годинама.

Као један од разлога за убиство се наводи и телевизијски апел Џил Дандо који је позивао у помоћ Албанцима с Косова.

Документ с подацима открива да је ББЦ три дана после смрти Џил Дандо добио претеће писмо следећег садржаја:"Из Србије, убићемо Ен Робинсон, Алис Бир и још двоје". Ради се о звездама ББЦ-јеве емисије "Wатцхдог". Ове претње на срећу нису реализоване.

(Телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ма шта нам кажете!

31.03.2015 08:43

Сад ће испасти и да смо мафијашка нација, ма које будале уопште преносе ове будалаштине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоја

31.03.2015 09:08

Још једна глупост са запада а ми ко неки бондови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

31.03.2015 17:18

ДАЈТЕ ЉУДИ ПА ТУ ЖЕНУ ЈЕ УБИО ТОНЧИ САДАШЊИ САВЕТНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ ПА СЕ СЕТИО АЈДЕ ДА ОПЕТ МАЛО ОПТУЖИМО СРБЕ ПА ДА БОМБАРДУЈУ СРБИЈУ ЈЕР ЈЕ УГРОЖЕНА ЕНГЛЕСКА.ГАМАД ФАШИСТИЧКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

31.03.2015 22:01

Срби је убили 100%.

ОДГОВОРИТЕ