Ни Саво Милошевић не губи наду...још увијек!

Још није све изгубљено! "Без обизра на негативне ствари, играли смо егал, да смо задржали нерешен резултат сигурно би све било другачије", објаснио је Милошевић.

Фудбал 31.03.2015 | 10:20
Ни Саво Милошевић не губи наду...још увијек!

Потпредседник Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић рекао је да национални тим мора да задржи мир, али и веру да може да се домогне Европског првенства у Француској 2016. године.
"Били смо близу, није још све готово. Знали смо да ће бити тешко када смо преузели функције у репрезентацији. Није лако вадити се против најтежег ривала у групи. Морамо бити реални и сталожени, задржати дозу озбиљности и вере да се ипак може изборити пласман на првенство Европе. Још увек може да се преокрене ситуација, уз један добар резултат може да се промени све", рекао је Милошевић српским извештачима у Лисабону.

Он је додао да су недостатак концентрације и самопоуздања главни кривци за пораз од Португалије (2:1).
"Има помака у односу на меч са Данском, два наивно примљена гола су нас коштала оваквог резултата. Има позитивних и негативних ствари. Негативне су мањак концентрације и недостатак сампоуздања, јер смо код оба гола имали неколико индивидуалних грешака. Недостатак концентрације долази из страха, они играју у великим клубовима, и не мислим да имају проблем притиска играња за репрезентацију", објаснио је Милошевић.

Према његовим речима, бод је Србији у мечу против Португалије значио много, јер би подигао морал екипи.
"Радили су феноменално на тренинзима, али то није довољно, тим мора да се покаже на утакмицама када је тешко. Момци су много више хтели, синоћ је била изузетно тешка утакмица. Мислио сам да ћемо моћи да истрчимо на вишем нивоу, али ово је био њихов максимум. Без обизра на негативне ствари, играли смо егал, да смо задржали нерешен резултат сигурно би све било другачије", рекао је Милошевић.

Србија после четири одигране утакмице у И групи квалификација заузима претпоследње место са само једним бодом, колико има и Јерменија на зачељу.

Наредни меч изабраници селектора Радована Ћурчића играју 13. јуна у Копенхагену против домаћина Данске.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марко

31.03.2015 08:51

Како те није стид да се као несто оправдавас!Мафијо Фун!

ОДГОВОРИТЕ