Проговори и Толе о фијаску!

Огласио се и председник ФС Србије поводом пораза од Португала.

Фудбал 30.03.2015 | 23:00
Проговори и Толе о фијаску!

Наступ најбољих српских фудбалера у Лисабону још једном нас је разочарао. Поразом од Португала "орлови" су остали миљама далеко од пласмана на Европско првенство у Француској, али председник Фудбалског савеза Србије, Томислав Караџић, није песимиста.

Он верује да наша репрезентација и даље може "бар до баража".

"Верујем у то да ће Португал свој пласман решити пре утакмице са нама у Београду и остају нам нада, жеља и реална ситуација да победимо те четири утакмице и будемо бар у баражу", рекао је Караџић новинарима по повратку из Португала.

По његовом мишљењу, кључна утакмица за репрезентацију Србије биће против Албаније у Елбасану (8. октобра).

"Све ће зависити од дуела са Албанијом. То је по мени једна од кључних утакмица, зато што би Албанце победа увела у предност, тако да морамо да се спремимо".

Пре тог меча, "орлови" ће гостовати у Данској (13. јуна). Караџић верује да и у тој утакмици наши фудбалери могу до три бода (без обзира на само један освојен у претходна четири меча, прим. аут).

"Када имате овакву ситуацију, најбољи лек за то је резултат, он све поправља. Њега за сада нема, али ће морати да дође, верујем у боље дане", изјавио је председник ФСС и додао:

"Да смо дошли до бољег резултата у Португалу, то би нам свакако био ветар у леђа. Пре свега на психолоском плану јер је ту, чини се, најтежа ситуација. Можемо да дајемо лепе изјаве, књижевне или било какве друге, али то не лечи, лечи само резултат".

Новинари су питали Караџића да ли очекује да јавност подржи селектора Радована Ћурчића у даљем раду, а он им је одговорио:

"Јавност ће свакако да донесе свој суд. Ми смо се определили за овог селектора и овај стручни штаб и наставићемо да радимо. Има помака без обзира на то што смо грешили у више наврата. То једној репрезентацији не би смело да се дешава".

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Брод

30.03.2015 21:42

Одлази лопове!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

31.03.2015 03:35

Имас образ ко дјон.Хоце али за Свети Никад. Одлази игумане док није касно

ОДГОВОРИТЕ
Name

мојсије са истока

31.03.2015 05:11

Па поднеси вец једном оставку раго матора, годинама униставас српски фудбал

ОДГОВОРИТЕ