Модрић: Био бих конобар, да не играм фудбал!

Везиста хрватске репрезентације и Реал Мадрида Лука Модрић добио је награду за најбољег фудбалера Хрватске у избору деце.

Фудбал 30.03.2015 | 22:20
Модрић: Био бих конобар, да не играм фудбал!

Лука Модрић је израстао у великог играча. Постао је незаменљив у мадридском Реалу, а о хрватској репрезентацији је излишно и писати.

Након што је Хрватска за викенд демолирала Норвешку (5:1) у квалификацијама за Европско првенство 2016. године, Модрић је остао у Загребу како би примио награду за најбољег хрватског фудбалера у избору деце која су учествовала на Спортским играма младих.

Клинци који су водили ову свечаност у Загребу, поставили су неколико питања Модрићу, а свакако је био најзанимљивији одговор на питање - шта би био да није постао фудбалер.

"Хм, нисам о томе превише размишљао. По струци сам угоститељ, тако да бих вероватно био конобар или нешто слично. Хвала Богу да сам се определио за фудбал", рекао је Модрић, преносе хрватски медији.
Модрић је рекао и да су му до сада најдражи тренуци у каријери - деби за Хрватску против Аргентине и прошлогодишње освајање титуле првака Европе са Реалом. За све клубове у којима је играо Модрић је устврдио да су били посебни и носили своје емоције, али да највише ужива у клубу у којем тренутно игра.

Коментари / 0

Оставите коментар