Венгере, мало ти је то пара за Митровића!

Венгер дреши кесу: Арсенал спремио 13.600.000 евра за Митровића! "Постоји интересовање неколико клубова, али још нема конкретне понуде. Морамо стрпљиво да градимо његову каријеру”, рекао је Јестровић.

Фудбал 30.03.2015 | 22:00
Венгере, мало ти је то пара за Митровића!

Александар Митровић дефинитивно броји последње дане у Андерлехту. Српски репрезентативац већ извесно време налази се на мети неколико енглеских клубова, а највише се спомиње Арсенал. Чини се да је менаџер Тобџија Арсен Венгер решио да одреши кеси и понуди белгијском клубу 10.000.000 фунти (нешто више од 13.600.000 евра) пошто је задовољан извештајима скаута који су пратили игре српског репрезентативца. Мада, француски стручњак је и сам имао прилику да на делу види Митровића који је постигао изједначујући гол на мечу ових клубова у групној фази Лиге шампиона на Емиратима (3:3).

Менаџер Ненад Јестровић, који се наводно пре меча Португалије и Србије састао са заинтересованим странама попут Порта, Бенфике, Њукасла и Свонсија, поново позива на стрпљење.
“Постоји интересовање неколико клубова, али још нема конкретне понуде. С обзиром на то како игра у Андерлехту, Митровић заслужује трансфер у неку од најјачих европских лига. Морамо стрпљиво да градимо његову каријеру”, рекао је Јестровић.

Митровић је на 27 утакмица постигао 14 голова за Андерлехт.

Коментари / 0

Оставите коментар