Бане: Три тријумфа нас воде у Француску!

Репрезентација Србије мора да победи бар три од преостале четири утакмице ако жели да се пласира на Европско првенство, рекао је капитен Бранислав Ивановић.

Фудбал 30.03.2015 | 17:20
Бане: Три тријумфа нас воде у Француску!

"Мораћемо негде да направимо брејк и на страни освојимо бодове. Циљ мора да нам буде девет бодова из преостале четири утакмице – то је минимум који би нам дао наду да можемо да се нађемо на Европском првенству", рекао је Ивановић.

Србија је у недељу изгубила од Португала 2:1, чиме је знатно умањила шансе за пласман на Европско првенство у Француској.

"Неке ствари морамо много, много боље. Сада ћемо играти тешку утакмицу против Данске, у незгодној смо ситуацији, али тај дуел је за нас финале, додуше као што је била и са Португалом, али дефинитивно је да нам је сусрет са Данском последња шанса", указао је Ивановић.

Србија после четири кола има један бод и претпоследња је на табели Групе И квалификација, иза Португала са девет, и Данске и Албаније са седам бодова.

Ивановић је казао да се репрезентација уплашила на почетку сусрета са Португалом на стадиону Бенфике у Лисабону.

"У првом полувремену смо морали боље, били смо уплашени на почетку, ушли смо са превише поштовања према противнику. С друге стране, и они су имали велики респект према нама. Прво полувреме није наше право лице, друго је било боље, али недовољно да би се освојили бодови", казао је Ивановић, "На полувремену смо знали да ћемо друго одиграти боље. Искористили смо шансу, постигли погодак, али примили други. То су све неке ствари које су за анализу, а видећемо шта ћемо моћи да поправимо, шта морамо да поправимо", рекао је капитен.

Ивановић је додао да је недопустив начин на који је Србија примила погодак у Лисабону.

"Скок игра и прекиди су наша велика предност и требало би да нам буду добра страна, а ми већ четврту утакмицу примамо гол из прекида", јасан је Бане.

Србија ће у наредном колу квалификација играти у Копенхагену против Данске 13. јуна.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

никола

30.03.2015 15:30

Твој је први гол и био из прекида закаснио си да блокирас царваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рр

30.03.2015 17:22

Вјеровао сам у вас и вјерујем годинама ,ал изгледа узалуд.Узмите ви дјецице касете кад је играо ПИКСИ за репрезентацију па видите како се игра и гине за њу.Јесте дебело плацени и добро играте у својим клубовима,ал у репрезентацији слабо господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

30.03.2015 20:23

Ви господо драга уз дужно поштовање до краја квалификација будите задовољни да узмете четири бода јер са онаквом игром и то ће бити немогућа мисија. Ипак је господин Антић вама био тренерска величина а његов једини и најбољи наследник Михајловић али џаба све када то некоме смета(Томислав К.). Можда ви хоћете, али вам не иде, можда желие али не показујете, можда знате а нећете, све у свему боље се погледајте у очи и избаците уљеза или најслабију карику. Све у свему, џаба вам новци ако нисте прави када је то нај потребније!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

30.03.2015 20:46

Слаба ти математика Бане. И да побједис све 4 теско це бити до европског. Прво буди задовољан ако добијес и Јерменију како играте, а камоли Португал. Да не прицам за сиптаре људи нас надиграли у сред Београда бре. А ти мислис да це бити лако у Тирани

ОДГОВОРИТЕ