Џони: Звездини играчи су на мојој страни!

Бивши капитен црвено-белих не хаје за то што из клуба поручују да није више њихов играч и најављује да ће се појавити на тренингу по доласку екипе из Бора.

Фудбал 30.03.2015 | 18:00
Џони: Звездини играчи су на мојој страни!

Никола Мијаиловић већ дуго је "у рату" са Црвеном звездом.

Клуб га је најпре суспендовао због кршења дисциплине, а затим и раскинуо уговор на његову штету, али је Фудбалски савез Србије одбио да верификује ту одлуку због чега је он и даље играч црвено-белих.

Мијаиловић истиче да га не занима што људи из клуба не признају одлуку ФСС, већ најављује да ће по повратку екипе са мини турнеје са истока Србије доћи на тренинг.

"Ја сам играч Црвене звезде што је потврдила и Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије. Дакле, имам важећи уговор са клубом и очекујем да ће то поштовати и челници Звезде. Уредно ћу се појавити на тренингу како бих испунио све оно што је моја обавеза према клубу", изјавио је за "Наше новине" Мијаиловић.

Он је поручио да стиже у Љутице Богдана, иако се није јавио тренеру Ненаду Лалатовићу.

"Зашто бих га звао? С њим сам увек имао сјајну сарадњу. Ценим Лалу и поштујем га као тренера, а верујем да и он има исто мишљење о мени као играчу. Не треба ваљда да се посебно најављујем тренеру да ћу доћи на тренинг, јер ја сам играч Звезде. Пресуда је донета и клуб је сада на потезу", објаснио је Мијаиловић.

Он је додао да ако Звезда не буде испоштовала оно што је у обавези, да ће морати да "пресавије табак".

"Ако не буду испоштовали оно што су у обавези, само ће Звезди направити још већи проблем. Тужићу клуб Арбитражној комисији ФСС , а ако је потребно да идем све до ФИФА, урадићу и то. Жао ми је што ће на крају испаштати клуб, а људи који све ово раде вероватно ће се склонити и неће смети да преузму одговорност".

Мијаиловић је нагласио да има и подршку екипе.

"Чуо сам се са саиграчима. Многи ме подржавају, иако из разумљивих разлога не смеју јавно да иступају. Пред Дисциплинском комисијом у моју корист су сведочили Ковачевић, Гогић, Ракић и Деспотовић. Хвала им што су ме подржали и што су рекли истину", напоменуо је бивши капитен Звезде.

Он је рекао да је спреман да се врати тренинзима и да се не плаши "специјалних" метода Звездана Терзића, који је својевремено претио Дарку Лазовићу да ће тренирати у седам ујутро ако не пристане на ревизију уговора.

"Не плаше ме његове методе. Могу да дођем и у шест ујутро, и у четири ако треба ћу тренирати. Спреман сам да тренирам и четири пута дневно... немам проблем са радом и никад нисам бежао од тренинга", поручио је Мијаиловић.

Коментари / 0

Оставите коментар