А ''Орлови'' кажу: Нема предаје до краја!

Фудбалери Србије жале због пораза од Португала, али да се неће предати све док постоје шансе за пласман на Европско првенство 2016. године.

Фудбал 30.03.2015 | 16:00
А ''Орлови'' кажу: Нема предаје до краја!

Србија је изгубила од Португала (1:2) и тако остала на претпоследњем месту квалификационе Групе И за ЕУРО 2016 са једним бодом, иза Албаније и Данске које имају по седам, односно лидера Португала који је освојио девет бодова.

"Умањиле су нам се шансе за пласман на првенство после овог пораза, али има још много да се игра до краја квалификација и даћемо све од себе да се пласирамо на шампионат у Француској", рекао је Немања Матић после утакмице у Лисабону.

Матић је разочаран игром своје екипе у првом полувремену, али је рекао да је друго полувреме модел како треба наступати у наставку.

"Много ми је криво, али Португал је играо добро. Прво полувреме је свакако негативна ствар, али је друго модел како треба играти даље. Очекивали смо победу, али шта је, ту је. Није лако играти против овако добре екипе", истакао је стрелац јединог поготка за Србију.

И Радосав Петровић поручио је да ће бити борбе док буде наде.

"И даље смо живи, нећемо се предавати док год будемо били у игри. Примали смо голове од Португала ни из чега, заслужили смо макар бод. То је већ за неку детаљнију анализу, али свакако да смо били бољи у другом полувремену", навео је Петровић.

Голман Владимир Стојковић рекао је да су он и његови саиграчи желели најбоље.

"Утакмица је била баш тешка. Борили смо се, али шта ћемо сад... Хтели смо, то није спорно, хтели смо најбоље, али није нам се дало", рекао је чувар мреже "орлова".

Србија ће у наредном колу квалификација гостовати Данској, 13. јуна у Копенхагену.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ацо

30.03.2015 14:13

Бас борбени момци,Бозе сацувај.Ипак,коментатор РТРС-а је све учинио да додатно нервира народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

30.03.2015 14:19

Напријед змајеви

ОДГОВОРИТЕ