"Злочиначко удружење СНСД-а и тајкуна"

Потпредсједник ПДП-а Драгиша Делић затражио је на данашњој конференцији за новинаре у Источном Сарајеву од Специјалног тужилаштва Републике Српске и Окружног тужилаштва у Бањалуци одговор на питање шта је са кривичним пријавама које је та странка прије више од годину предала против одговорних за криминал у процесу приватизације и криминал почињен у пословању јавних предузећа Републике Српске.

Република Српска 27.03.2015 | 22:59
"Злочиначко удружење СНСД-а и тајкуна"

,,Пољупци и загрљаји скупо су коштали грађане Републике Српске'',каже потпредсједник ПДП-а Драгиша Делић и додаје да су нестанак уговора о приватизацији робне куће "Боска" и мјеница од 300 хиљада евра,које гарантују наплату у случају да купац не испуни уговорне обавезе,доказ да је ПДП био у праву када је предао кривичну пријаву против оних који су учествовали у приватизацији "Боске".

,,Ово је класично злочиначко удружење оних који су покренули приватизацију,оних који су купили "Боску", те оних који су сакрили документацију.Тражимо од министра унутрашњих послова Драгана Лукача да реагује и испита нове доказе о криманалу у "Боски" '', истиче Делић.

Делић тврди да предсједник Републике Српске Милорад Додик жели да скрене пажњу са криминала у "Боски" и другим приватизованим,али и јавним предузећима,те са чињенице да се сваки мјесец емитују обвезнице како би се зачепиле рупе у буџету,али и томе је дошао крај, јер нико више неће да купије те обвезнице.

,,Због тога се Додик'', каже Делић,'' окреће теми Србренице.''

,,До јуче је међународну заједницу оптуживао да ради против интереса Републике Српске,а сада тражи међународну екпертизу дешавања у Сребреници.Али предсједник Републике Српске је заборавио жртве које су настрадале од 28. дивизије тзв. Армије БиХ. 3.600 Срба побијено је у регији Бирач.Позивамо предсједника да ражи међународну експертизу и за српске жртве.''

Делић додаје и да умјесто да тражи рјешење за економски колапс у којем се налази Република Српска, предсједник Додик плаче над судбином амбасадора - кума Шкрбића.

Делић поручије Додику да настави да плаче, јер ће врло брзо бити испитан рад свих амбасадора које је именовао бивши члан Предсједништва Небојша Радмановић.

БН ТВ

Коментари / 33

Оставите коментар
Name

Дрекавац

27.03.2015 13:44

Па, добро, мили моји, подузимајте већ једном конкретне и видљиве акције! Имате потенцијал, организацију, хијерархију, велико чланство, а и паре за организовање не фале. Шта се чека?! Овакве и сличне констатације и приче слушамо годинама, а ни једне конкретне акције. Зар не може комплет опозиција да дигне један бунт у сред БЛ, од бар 100 000 душа, па да се види како ће птичице да пјевају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

27.03.2015 14:08

Мафија јача од државе, за сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

27.03.2015 19:35

Јача и од народа. И ентитет и народ у раљама мафије, тајкуна и тајкунлука.

Name

гаврило

27.03.2015 14:11

Република Српска има своје институције које се боре против свих облика криминала,зато не треба истрчавати пред руду,нико неће бити амнестиран за криминална дјела али не треба само позивати на рушење и бунт,то само одговара међународним мешетарима који једва чекају да се почне са демонстрацијама па да они дођу са својим снагама да спашавају ствар и то би био крај РС. Зато ти међународни мешетари затежу са парама из међ.монет.фонда доливају уље на ватру,само да изазову сукобе и да доведу људе на власт њима подобне који ће бити њихови поданици и да им спроведу њихове мешетарске планове од којих Срби никада нису имали користи.Није њима Милорад Додик сметња због наводно криминала већ им је сметња што неће да пристане да уруши РС. Зато упамет Срби,запитајте се коме су ти сатанисти свјетски помогли,ако ико треба да се хапси то су они сваки дан широм свијета просипају невину крв и изазивају сукобе. Упамет Срби, принцип.

ОДГОВОРИТЕ
Name

имењак

27.03.2015 14:49

Гаврило, коме треба оваква опљачкана и опустошена РС-а? Мени не треба, само ми је жао сваке капи крви, зноја и суза које сам пролио да би нашој дјеци било добро! Зато се са породицом селим с ових простора, а свима вама желим срећу, мир, благостање и просперитет.

Name

сјети се

27.03.2015 16:03

Па ти сатанисти, како их зовес, су довели Додика на власт! То ти заборавио. А мозда су га и довели да би унистио РС.

Name

Перо БЛ

27.03.2015 16:12

Гаврило,ниси ти сав свој.Чуј ММФ и остали "затежу са парама". Па давали су и шаком и капом додиковој секти....А сад,сад виде да РС више нема одакле враћати кредите.Па нису луди да бацају паре. И коме да дају? Да СНСД влада исплаћује плате овим паразитима из администрације!?

Name

нн

27.03.2015 14:27

Једини који ће плакати биће он на суду када буде плаћао штету за ''душевни бол'' за ово мафија, злочинци, удружење... Знамо да то не може тако, пропипа маглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крим јонг до дицк

27.03.2015 14:31

Немогуце да је дрекавац сакрио бас све трагове.Нека казе Глигориц,нека казе Васиц...Само напријед гурајте према затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спидер

27.03.2015 15:09

Е мој Гаврило, теби ко да је врана памет попила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крими дицк

27.03.2015 16:17

Ста це ти то ко да је ?

Name

Симе

27.03.2015 16:28

Ма укљуцен у муљавину па брани оно сто се одбранити не мозе, лагати 10 година, 15 година па не мозе висе .... Гаврило пакуј кофер па у бајбокану са својим миљеницима!

Name

007

27.03.2015 15:11

Драгиша,то је ок,али пусти Боску.Шта је са предузећима гдје су директори из ПДП-а.Конкретно фирме у И .Сарајеву РТС ИС,Комунално итд.Прво решавајте проблеме у свом дворишту тј регији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре гаврило

27.03.2015 15:29

Казес свјетски сатанисти, а на другом мјесту кукас како ММФ не да паре, па ста би ти дјецаце збуњени јесу ли сатанисти само кад ти водју дирају, а док су му давали паре да нам дјецу задузује били су добри, а сад кад нас је овај задузио до те мјере да ни код ових свјетских лихвара висе нема бонитета да нас задузује(моземо само мислити какво је стање кад ни они паре висе неце да дају) сад су сатанисти. О којим ти страним снагама булазнис које це да додју? Цу ли ти тупсоне икада за ИФОР, СФОР и данас ЕУФОР одакле они треба да додју? Они су ту 20 година и да није њих твој "цувар" би нам досад сигурно увео да славимо његов родјендан и кулук код сина не наркомана у воцњаку. Знас ли ти биједо биједна да ти без пара од насих људи у земљама тих медјународних месетара не би имао ста јести и да ова прцвара на тим дознакама и опстаје и да није њих одавно би банкротирала, поред тога опстаје на донацијама тих месетара погледај мало по поплављеним мјестима ко обнавља јавне зграде, сколе, опстине, вртице, домове здравља и запитај се засто су тако брзо обновљене, јер да је твој Рудоња и његове "институције" било ста од тога на себе узео дјеца би нам јос под круском уцила слова јер он досад не би насао нацин да намјести да то све Интеграл и Тамарис обнављају. Ти мора да си неки Цанковиц, Цераниц исл "домаци месетар" који србује на дугме јер аута Владиних институција се перу код њега у праоници, или има неки други цврст врло лицан доказ застите Српства од поменуте црвене секте у сопствену корист, а на грбаци истог тог народа којег тобозе стити и о њему се брине, зато нецу висе губити вријеме на тебе јадо плаценицка и ботовска, срамотис то цасно име које носис, ајде на тракторце и пали на независне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаја бл

27.03.2015 15:30

Надам се да це ПДП и СДС ускоро преко СИПАе и Тузиластва БиХ да похапсе одговорне за пљацку Боске и да це тзв уговор о приватизацији ускоро бити раскинут. Доле Додик! Доле Дјуриц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

соко-лац

27.03.2015 15:30

а да ти нама одговориш шта је са предметом у тужилаштву соколац око куповине диплома...а Делићу...и то тражи од Лукача да видимо како сио завршио факултет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац зна

27.03.2015 15:31

Дуца Делиц харпер звани фотељас, велики струцњак и експерт са Сокоца, а СНСД му није сметао када му је требао да гласа за њега да постане предсједник скупстине опстине Соколац, на Сокоцу са СНСДом био у власти а у скупстини града Истоцно Сарајево против СНСДа али опет у власти наравно, а сад треба мало дизати глас не би ли га запала каква фотеља у Сарајеву

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре . гаврило

27.03.2015 16:28

О цему ти Гаврило труцкас. Ни сам не вјерујес у то сто си написао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

27.03.2015 17:04

Мислио сам да прокоментарисем изјаву овог цовјека.Медјутим процитао сам коментаре ових људи и увидјео о каквој лицности се ради.Па стога могу закљуцити да сјекира увијек себи маљ усјеце.ТОЛИКО О ДОТИЦНОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

27.03.2015 17:07

Немма власти у Сокоцу без ПДП...овај је Дуца тата-мата, а ви снсд сто плацете да сте из Сокоца и да вас је преварио говори да је Делиц опасан, и упамтите црвени и на следецеим локалним це вас насамарити..опет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

27.03.2015 17:15

Ал ви из власти мрзите када вам се казе истина, цовјек реце истину и пита гдје су мјенице. Истина боли. која паника и мрзња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПП

27.03.2015 19:47

Поздрав и подрска ратном војном инвалиду Дуци Делицу из родног мјеста Републике Српске! Дуца, Пале су уз тебе биле и остале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

27.03.2015 19:57

Кад је неки дан предсједник Скупстине опстине Билеца рекао да је директор болнице смијењен зато сто није политицки активан оцекивао сам да це одреаговати опозиција и невладин сектор јер ваљда цовјек мозе бити смијењен ако не обавља добро послове које ради а не зато сто није лијепио партијске плакате.Данас је стигао одговор на конференцији за стампу да це бити смјењени сви амбасадори које је поставио бивси цлан предсједниства Радмановиц.Исто размисљање и позиције и опзиције крајње некоректно и крајње примитивно.Допустите да у овој земљи равноправно зиве и они који не зеле да припадају било којој партији.Крените несто да радите а не да се светите једни другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младјо

28.03.2015 06:19

Дај помозите цовјеку и смјестите га у болницу на Сокоцу бас је позната,а и њему це бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

28.03.2015 07:10

Живјела Република Српска, самостална или у оквиру јединствене Српске државе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

мука

28.03.2015 10:03

Хајде некако народ опет се не предаје, петља годинама на све начине да преживи ове све недаће. Када види да има политичара као овај Господин који даје морал на овакав живот који нас је снашао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

28.03.2015 10:33

Је ли Гаврило,је л ти мислис на оног патриоту Милорада сто побјезе 92. цекајуци да му комсијска дјеца од 18 година одбране дједовину и крвљу плате воцњаке његовог сина, док је он зарадјивао милионе форсирајуци Дрину са слеперима цигарета?Је л мислимо о истом оном Милораду сто се јавно хвалио својим дезертерством и кукавицлуком?О ком ти патриоти прицас и о ком Милораду драги Гаврило?Патриотизам се мјери зртвом и колицином крви коју је појединац пролио за одбрану ОТАДЗБИНЕ а не милионима које појединац зарадио на крви тудје дјеце,оцева,браце...Срам да те буде ВОЛЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маша

28.03.2015 10:35

Браво Дуца!!! :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован шумица

28.03.2015 12:31

Један је Милорад Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОФРОНИЈЕ

28.03.2015 15:14

АКО СИ РЕКАО ЈАДАН,У ПРАВУ СИ.

Name

МА СВЕ СМЈЕНИТИ И ПОХАПСИТИ

28.03.2015 14:36

МА ЈАШТА ДЕЛИЋУ СВЕ СМЈЕНИТИ, ПОХАПСИТИ СВЕ, АЛИ САМО КАКО ТИ ТО КАЖЕШ. КАКАВ СУД КАКВИ СУДИЈЕ, ТИ СИ НАМА СВЕ, ЈЕДИНА НАДА, САМО НАПРИЈЕД.МОГАО БИ УЗ ПУТ ПРВО ПОЧИСТИТИ СВОЈЕ ДВОРИШТЕ ПА РИЈЕШИТИ ПРОБЛЕМ МАФИЈАША НА СОКОЦУ, А ОНДА КРЕНИ ДАЉЕ.ОСТАДОШМО СВИ БЕЗ АУТА, А НИСМО СВИ ЛОПОВИ, ТЕ ТИ ФИНО ПОЗОВИ МИНИСТРА ДА НАМ ИХ ВРАТИ,А И ТИ УЗМИ УЧЕШЋА, ПА ЋЕМО И ТЕБЕ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: јован шумица

29.03.2015 00:46

Дабогда ти Додик кућу кућио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

милана

31.03.2015 20:48

Дуца свака ти част,само тако,не обрачај пажњу на ове непримјерене коментаре.

ОДГОВОРИТЕ