Лалат: Добијемо дерби и ми смо шампиони!

Тренер црвено-белих прогнозирао исходе утакмица вечитих ривала у наставку шампионата...

Фудбал 28.03.2015 | 11:20
Лалат: Добијемо дерби и ми смо шампиони!

Првенство Србије ће по свему судећи још једном, као и прошле сезоне, ући у неизвесну завршницу, а тренер црвено-бели Ненад Лалатовић је за лист „Спорт“ прогнозирао све утакмице Партизана и Звезде до краја сезоне. Јасно је да са обе стране топчидерског брда постоји рачуница како до титуле, с тим да је Лалатовић један од ретких који није обећао све победе.

Вечити дерби се игра 25. априла на Маракани, а како сада стоје ствари, баш та утакмица би могла да одлучи шампиона Србије. Црно-бели имају предност из првог дуела у којем су славили резултатом 1:0.
„После свега виђеног до сада, не могу да обећам десет победа Црвене звезде до краја шампионата. Показало се да ако уђемо лабавије у утакмицу да врло тешко долазимо до три бода. Без обзира на појединачне квалитете, бројни детаљи доносе превагу“, каже Лалатовић.

По мишљењу стратега црвено-белих, кључна утакмица по његов тим јесте баш наредна у Новом Пазару.
„Наговестио сам играчима да је дуел у Новом Пазару можда и најбитнији до сада. Победа би нам пуно значила зато што бисмо у наставак сезоне ушли знатно растерећенији.“

Дерби је ипак нешто што сви очекују...
„Остаје ми да се у међусобном дуелу надам победи. Далеко је тај мегдан мада сам свестан да је улог огроман. У првом делу смо кажњени за промашаје, стога се надам да ће срећа овог пута бити на нашој страни, а уз знање које имамо, јасан је план да се дође до три бода и самим тим прескочи Партизан.“

Изненађења ће сигурно бити, сматра Лалатовић.
„У финишу је опрезност већа, а искрено имамо пар тешких утакмица. Гостујемо квалитетној екипи Чукаричког, а имамо и гостовање Вождовцу на Врачару, нама неугодном гостовању... Од нас се ове сезоне објективно није очекивало да будемо конкурентни, али карте су отворене и биће занимљиво. Партизан је искуснији са играчима попут Бабовића, Илића, Дринчића, Балажица, који су прошли доста тога у каријери. Ипак, надам се да наша младост и енергија могу да донесу велики успех“, завршио је Ненад Лалатовић, тренер црвено-белих.

Коментари / 0

Оставите коментар