Серена се нада да ће моћи да игра вечерас!

Најбоља тенисерка света Серена Вилијамс рекла је да се нада да ће моћи да игра на старту турнира у Мајамију у петак увече.

Тенис 27.03.2015 | 17:40
Серена се нада да ће моћи да игра вечерас!

Вилијамсова се прошле недеље због повреде колена повукла са турнира у Индијан Велсу, пред полуфинале са Румунком Симоном Халеп.

Један од разлога зашто Вилијамсова планира да игра у Мајамију је чињеница да јој је то домаћи терен, зато што живи у Палм Бичу. Други су дефинитивно њени успеси које је имала на Флориди, пошто је освајала турнир седам пута.

„Нисам мислила да ћу разговарати са медијима данас. Само сам закорачила на терен и помислила сам: ’Волим ово место. Волим када играм код куће’“, истакла је Вилијамсова.

Американка је у среду први пут тренирала од Индијан Велса, али је истакла да неће у потпуности оптерећивати колено све до дуела другог кола са Моником Никулеску из Румуније. Вилијамсова је као први носилац слободна у првој рунди.

„Тренутно покушавам да избегнем бол што више могу, па ћемо видети шта ће се десити. Колико могу да издржим ћемо видети на првом мечу, ако стигнем уопште дотле“, нагласила је Вилијамсова.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Даавид

27.03.2015 17:35

Па колика јој је ова!

ОДГОВОРИТЕ