НБА: Турска доминација!

Протекле ноћи одиграна је само једна утакмица у НБА лиги, Милвоки Бакси савладали су директног конкурента за плеј-оф Индијана Пејсерсе 111:107.

Кошарка 27.03.2015 | 12:00
НБА: Турска доминација!

Бакси су већ после првог периода имали 19 поена предности, у наставку су стигли до +23, али је Џорџ Хил са 15 поена у последњој четвртини вратио госте у егал.

Секунд пре краја имао је шут за три поена који је могао Пејсерсима да донесе продужетке, лопта је "пољубила" сваки део обруча, али није прошла кроз мрежицу.

"Био је то вероватно најбољи шут на утакмици, али лопта није ушла", рекао је разочарани Хил.

Баксе је до друге узастопне победе, после шест поразаа у низу, носио Турчин Ерсан Иљасова, он је остварио рекорд каријере са 34 поена (12/14 из игре), погодивши пет од шест шутева за три.

Пратили су га Крис Мидлтон са 17 поена, Јанис Андедокумпо са 16, док је Мајкл Картер-Вилијамс убацио 13 уз 8 асистенција, 5 скокова и 4 украдене лопте.

Најефикаснији у Пејсерсима био је Си Џеј Мајлс је убацио 26 поена (7/14), 24 је убацио Хил (6/10 за три) уз 5 асистенција, док је 23 додао Си Џеј Вотсон уз по 7 скокова и асистенција.

Бакси су се са ове две победе вратили у ритам и чврсто држе шесто место на Истоку, са три победе више од седмопласираног Мајамија, док Индијана заостаје пола победе за осмим Бостоном.

Коментари / 0

Оставите коментар