Ријалити код нас: Хушкају учеснике на туче и оргије (18+)

Почело је с „Великим братом“ у коме је победио пијаниста Иван Љуба. На „Фарми“ и „Двору“ смо видели голотињу, секс и тучу. Стигли смо до потпуног разврата у „Паровима“.

Република Српска 26.03.2015 | 21:46
Ријалити код нас: Хушкају учеснике на туче и оргије (18+)

Ријалити „Парови“ који се емитује на Хаппy телевизији згражава јавност већ данима. Док они који су задужени да прате програм и кажњавају неморалан садржај још, како кажу, немају основа за укидање оваквог програма, важи мишљење да је овај шоу по дегутантности надмашио све остале ријалитије. Телевизијски критичар Драган Илић каже да су подједнако криви и друштво и карактери који учествују у оваквим програмима.

 

насиље

 

секс

 

голотиња

- Ријалитији су само слика нашег друштва у огледалу. У серијалу „Парови“, у односу на претходне сличне програме, новост за публику је појава старлета и квазиселебритија. Њих су у Србији створили таблоидни медији бавећи се из дана у дан скандалима везаним за тај полусвет ноћног и сплаварског Београда. Довели су до тога да се више не зна граница између јавног и приватног - сматра Илић.

Водитељ и ТВ критичар има и предлог како да се ублаже последице емитовања срамних емисија.

- Решење је цензура и емитовање ријалитија после 22 сата- рекао је за „Блиц“ Драган Илић.

 

разврат

 

блуд

Перфидно раде на што скандалознијем садржају. Први ријалитији су били занимљиви сами по себи јер су били новост на нашем тржишту. Сваки следећи је морао да буде грознији да би се задовољила глад публике за сензацијом. Рецепт је постао познат: бирају се конфликтне личности, јасним ставкама у уговору обећавају за скидање, секс или тучу пред камерама већи хонорар, с времена на време убацују се гости који треба да изазову конфликт и да нестану, често се прави кафанска атмосфера међу учесницима.

- Највише се гледају секс, свађе и голотиња. Наравно да ћемо тражити људе који ће без проблема да се скину и који траже кавгу. Некада се пишу и сценарија за учеснике. Дамо им подстрек за акцију, а они настављају сами. Што више испада имају учесници, имаће и више новца - каже извор из продукцијске куће која је радила ријалити.

Извор: Блиц

 

 

 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

ми сами

26.03.2015 20:49

Да постоји дрзава ово не би смјело да се емитује.Страсно!Срамота ме гдје зивим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

27.03.2015 05:10

Овај број минуса показује колико смо ми јадници....није ни цудо сто нам ово будале раде...страсно.

Name

Остоја

26.03.2015 20:51

Ако је тацно да парови имају велику гледаност, знаци да то сто се ради и треба да се јавно показе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

педја

26.03.2015 22:03

То болесници гледају, а то знаци да треба да се лијеце , а не да се и даље затупљују.

Name

содома и гомора

26.03.2015 22:11

Перу нам бруталностима мозак.......Спремају нас на тоталну контролу,а потом и на Антихриста............Спасите дусу не гледајте ова срања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потпуни моралан слом

26.03.2015 22:31

Нема висе социјализма. Религија је толико матријализовано да људи бјезе од тога јер се плаца. Порнографија знаци заборав, зељу да се види да је неко гори од нас самих. Ја сам у зивоту видјела један порно филм прије рата. Умјесто Цака Нориса греском у видео клубу добијем то. Нисам знала ста с тим сто сам видјела. Ста мислите ви да урадите с видјеним? Да ли васи партнери хоце као у Ријалитију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки

26.03.2015 23:34

Људи моји ако вам се не гледају бљувотине промијените канал, а то нек гледа ко хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма промјеним

27.03.2015 05:08

Али брате не мозес се ти тога отарасити.Ста год отворим ови идиоти из тих неких парова.Новине,фб,где год они...ко је коме завукао руку у гаце ко је кога драпо..,како да се заститим од тога??????Нецу да ме кљукате тим!!!!!! НЕЦУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!

Name

Вулин

27.03.2015 05:33

Боље гледати и парове него ове ус.... политицаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

цане

27.03.2015 07:37

Потребна је цензура ради насе дјеце.Морамо барем њих сацувати од дјавола.Један монах је рекао да је цовјецанство као заба кад се постепено куха па не зна да је вец скухана.Тако и цовјецанству се полако пласирају ове патологије које временом постану нормалне,а онај које моралан по статистичкој дефиницији здравља се проглашава болесним јер је више ових поремећених.Овим особама из тог риаелитија или како се зове је мјесто у некој здравственој институцији затвореног типа.

ОДГОВОРИТЕ