Коларов: Није нама крив Адвокат за ово!

Леви бек репрезентације Србије Александар Коларов рекао је да је бивши селектор Дик Адвокат најмање крив за лоше резултате у претходном периоду.

Фудбал 27.03.2015 | 09:00
Коларов: Није нама крив Адвокат за ово!

„Све је повезано, нема случајности у животу и фудбалу. Лоши резултати су само кулминација више догађаја који се дешавају око наше репрезентације. Ми се против Данске нисмо осећали моћно као екипа и због тога се наша игра распала чим смо примили први гол. Сада смо променили селектора, и можда нам је то и требало да се деси да бисмо се тргли. Ипак, бивши селектор Адвокат је био са нама само три утакмице и одрадио мало тренинга да би могао нешто да промени”, рекао је Коларов.

Један од најискуснијих играча у нашем националном тиму је објаснио да против Португалије „орлови” морају да одиграју свих 90 минута на високом нивоу како се не би поновиле бледе партије из прва три кола квалификација.

„Као озбиљна екипа, морамо тако да делујемо на терену цео меч. Не смемо да изгубимо главу као против Данске ако нам не крене по плану и ако евентуално примимо гол. Морамо да будемо концентрисани читаву утакмицу, јер само тако смемо да играмо против једне квалитетне екипе која у својим редовима има једног сјајног индивидуалца као што је Кристијано Роналдо”, казао је Коларов, и додао да му није важно да ли ће се уписати у стрелце у Лисабону, већ само да Србија остане непоражена.

„Битан је резултат, није битно ко ће дати гол. Репрезентација није место за личну промоцију и важна је само екипа”, јасан је дефанзивац Манчестер ситија.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тацно

27.03.2015 09:18

Ти си крив и јос петорица,јер се за......те на терену,остали се боре али не могу сами.

ОДГОВОРИТЕ