Мистериозни богаташ мистериозном купцу продао вилу од 46 милиона долара

Мистериозни власник продао је нешто мистериозном купцу. Једно је ипак сигурно: Имање у елитном лосанђелеском Бел-Еру познато као "Лајонгејт" продато је за 46 милиона долара.

Занимљивости 26.03.2015 | 07:10
Мистериозни богаташ мистериозном купцу продао вилу од 46 милиона долара

Имање, чији је власник некада био амерички певач Кени Роџерс, прошле године је нуђено за 65 милиона долара. Иако цена по којој продато делује као значајно умањена, ЦНБЦ наводи да је она и даље много виша од 12,2 милиона колико је плаћено 12,2 милиона долара 2010. када је последњи пут променило власника.

Миа Трудо из агенције "Хилтон & Хајленд", која је посредовала у продаји, одбила је да открије идентитет купца или продавца. Ипак је за екипу емисије "Тајни животи супербогатих" одржала ексклузивну туру по имању непосредно пре него што је продато.

- Показала сам га око 50 пута. Сваки пут сам све више и више импресионирана њиме како га показујем, сваки пут видим нешто ново што ме узбуди - каже Трудо за ЦНБЦ.

Кућа има гламурозну прошлост. Изграђена је 30-их година прошлог века, а пројекат је потписао исти архитекта који је градио кућу и Френку Синатру.

Међутим, од 2013. дограђена је и проширена да би постала мегавила, на површини већој од 2.100 квадратних метара и са 11 спаваћих соба, 17 купатила, лифтом од стакла, билијар салом и кућним биоскопом. Главна спаваћа сама има око 280 квадрата.
Ово имање у Лос Анђелесу зову "Лајонгејт" због две фигуре лавова који стоје на главној капији.

Кућа је понуђена комплетно опремљена - заједно с уметничким делима и украсима - што показује све већу популарност "вила по принципу кључ у руке" које богаташима омогућују да се уселе одмах након куповине.

Безбедност је такође битан фактор за богате купце, поготово за оне из иностранства.
Кућа има 32 камере, четири капије са дуплим високим зидовима и "собом панике" на непознатој локацији.

- Нећете је наћи. Сакривена је - наводи Трудоова.
Дакле "соба панике" је тајна, баш као и идентитет купца и продавца.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рок стар

26.03.2015 06:19

Милорад Додик купио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

26.03.2015 07:25

Скрбиц продао