Вјерницима се Исус указао на клизишту

Када су чули да је земља која се одронила попримила облик Исусувог лица, стотине верника похрлило је према брдовитом подручју Колумбије. „Исусово лице“ појавило се у суботу на брду поред Путумајоа у Колумбији, а због броја верника који долазе да виде ово „чудо“ полиција констатно дежура у близини.

Занимљивости 26.03.2015 | 07:08
Вјерницима се Исус указао на клизишту

Међу посетиоцима овог колумбијског „чуда“ нашли су се, поред верника, и они који виде прилику за брзу зараду. Локални земљопоседници почели су да наплаћују улаз посетиоцима.- Ако верујете у Исуса, видећете његову слику – каже Ксимена Розеро Аранго.

Фотографија Исусовог лика на брду постала је популарна на друштвеним мрежама, али нису сви импресионирани овим „чудом“. „Честитам онима који могу да виде Исусово лице на клизишту“, написао је један корисник на Твитеру, док је други додао да „види само земљу покружену растињем“.

До сада се Исусов лик појављивао на разним предметима, на зидовима, на храни, пањевима и рубљу. Тако се 2012. године појавио на зиду куће у Северном Јоркширу у Великој Британији. Медицинска сестра Алекс Котон пронашла је Исусов лик у одводу у својој кући.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

покајник

26.03.2015 06:54

Исус је са нама. Јесте и биће. Ко се покаје за своја недјела спасце се суда који се близи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паганизам

26.03.2015 07:27

Ја мајко моја које будалаштиње ви уопште не знате какав лик је Исус имао и где се год појави мало брадат човјек одмах је Исус, па који је лажни? Овај се разликује од онога код нас на дрвету у Бијељини погледајте ликове видет ћете да су потпуно различити да нећете рећи да је овај наш православни, а онај њихов туђи Исус католички, па јел могуће да људи још не знају да је Исус један да је Бог један, а да ни једно од тога двога не постоји,,ЉУДИ СЕБИ СУ БИРАЛИ БОГОВЕ,,ЦИТАТ-како да кажем Боже да се ти зовеш-иди и реци ја сам онај који јесте, послао ме онај који јесте и долазиш у моје име ,,тај који јесте и Исус и Имануел,, Имануелов талмуд - нико никад не прочита, али зато га црква помиње док неко не почне читати библију читамо, али из библије књигу о Јову поп не помиње, а ту у библији шта пише - једнога дана дођоше синови Божији пред бога, а пред њима стајаше и сатана и бог упита сатану куда ти би-ходаше горе доље земљом, а виде ли мојега Јова и тада почиње драма удри Јова свим што можеш и такмичење између сатана и Бога у издржљивости Јова почиње итд..

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо2

26.03.2015 16:10

Мора да је неки Пантелија испао из гроба они мисле Исус добро је да није у Херцеговини негдје рекли би да је се родио код њих као и Госпа. Алај овај глупи народ у сваста вјерује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрПига

26.03.2015 16:38

Јос мало и нама це се Додик указиват из клизиста,фабрика,банака на не знам из цега све не.Толико је и Богу и народу дозлогрдио да це нам се привидјат на сваком кораку.Нека нам је свима Бог на помоци.

ОДГОВОРИТЕ