Миха је најтраженији тренер Европе!

Сваког дана појави се клуб који је наводно заинтересован да за тренера постави некадашњег селектора Србије.

Фудбал 25.03.2015 | 20:40
Миха је најтраженији тренер Европе!

Листа је сваким даном све дужа.

После Наполија, Милана, Интера и Манчестер ситија, на списак клубова који би наводно наредне сезоне желели да виде Синишу Михајловића на својој клупи, уписана је и Рома.

Тешко да у овом тренутку постоји тренер који су, бар у јавности, доводи у везу са више клубова од Михајловића, а томе су свакако допринели његови успеси у Ђенови ове и прошле сезоне.

Бивши селектор Србије на крају сезоне готово сигурно ће напустити Сампдорију, а "Тутоспорт" у броју од среде наводи да ће уследити разговори између Михајловића и власника Роме, првог клуба за који је Миха после одласка из Црвене звезде заиграо у Италији.
Како се наводи Римљани ће током лета спровести "малу револуцију", осим тренера Рудија Гарсије клуб ће напустити и спортски директор Валтер Сабатини, а на његово место стићи ће Марко Бранка, који је својевремено сарађивао са Михајловићем у Интеру.

Михајловић је својевремено као играч две године носио дрес Роме (1992-1994), одиграо 79 утакмица и постигао седам голова пре него што је прешао, управо у Сампдорију.

Касније се вратио у Рим, али у Лацио са којим је освојио титулу и Куп купова, а играчку каријеру је завршио у Интеру и одмах потом почео тренерску као помоћник Роберта Манћинија.

Самостално је водио Болоњу, Катанију и Фиорентину, а био је и селектор Србије, са којом није успео да се пласира на Мундијал у Бразилу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

селектор

25.03.2015 20:35

Ма нема да фали,ево данас Немци пису да су спремни селектору Ј.Лоеw дати отказ ако це овај пескир да преузме Немце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

25.03.2015 20:36

Ма не претерујте. Цуј он најтразенији тренер у Европи!Засто? Који су резултати иза њега?

ОДГОВОРИТЕ