Ђукић, Друловић или Милинковић умјесто Николића?!

У уторак би у Партизану требало да се озваничи смена тренера, Марка Николића замениће највероватније Зоран Милинковић.

Фудбал 24.03.2015 | 13:40
Ђукић, Друловић или Милинковић умјесто Николића?!

Партизан је за пет пролећних кола ЈСЛ са шест спао на тек два бода предности у односу на Црвену звезду, а иако је током зиме остао без кључних играча, управа одговорност пребацује на тренера.

"Јасно је да одговорност струке постоји. Николић је од нашег доласка у клуб имао подршку и пуно поверење, али њих морају да испрате резултати", рекао је за Вечерње Новости потпредседник Милорад Вучелић.

Очекује се да Милинковић у уторак поднесе оставку у Вождовцу, те у среду буде званично представљен као нови тренер Партизана. Деби ће имати против крагујевачког Радничког 4. априла у Хумској 1.

Партизан је после два везана ремија на отварању другог дела сезоне савладао Доњи Срем и Рад, био убедљив и у првом мечу полуфинала Купа, али је нови реми против Чукаричког било превише за нову управу црно-белих.

"Имаћемо у уторак састанак Секретаријата, анализираћемо учинак екипе у првих пет кола. Чукарички је неспорно добар тим, али стоји и то да смо ми друго полувреме одиграли јако лоше. То је уз чињеницу да је предност сведена са шест на само два бода забрињавајуће", рекао је Вучелић.

Предстојећа двонедељна пауза у ЈСЛ због репрезентативног термина ће свакако много помоћи црно-белима да се консолидују пред наставак сезоне, јер их крајем априла очекује и "вечити" дерби са Црвеном звездом.

"Заиста ни најмање не сумњам у квалитет екипе. Уверен сам да имамо најбољи тим у лиги и надам се да ћемо успети да се издигнемо из ситуације која није нимало пријатна", закључио је Вучелић.

Новости преносе да челници клуба нису контактирали потпредседника задуженог за спортска питања Љубишу Тумбаковића у вези са сменом Николића, што је други пут за само три месеца од доласка нове управе да се разилазе у статовима, јер је трофејни тренер био и против продаје Петра Шкулетића пре краја сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар