ИВ: Серена одржала говор због предаје полуфинала!

Прва тенисерка света Серена Вилијамс због повреде колена предала је Симони Халеп полуфинални меч турнира у Индијан Велсу.

Тенис 21.03.2015 | 12:40
ИВ: Серена одржала говор због предаје полуфинала!

Серена је 12 година бојкотовала турнир у Калифорнији због увреда на расној основи, а ово је била сезона у којој се вратила и чинило се да је на путу ка титули.

Међутим, повреда је била јача, а млађа Вилијамсова изашла је на терен како би се обратила гледаоцима и образложила своје повлачење.

“Повредила сам колено, борила сам се и играла упркос томе, али данас сам се мучила чак и да ходам“, рекла је Серена, која је пропраћена овацијама, уз тек понеки звиждук.

Реакцију публике сви су чекали са зебњом због онога што се догодило 2001. године, али навијачи су овога пута положили испит.

Претходно се Американка обратила јавности и на Инстаграму, где је написала:

“Пре четири месеца започела сам путовање ка Индијан Велсу и било је невероватно. Нисам ни сањала да могу то да урадим, а не бих ни успела без својих навијача. Иако се ове године завршило раније због повреде, морам да кажем да једва чекам да поново покушам следеће године. Хвала свима, много вас волим“.

Пре него што је започела бојкот, Серена је освојила два трофеја у Индијан Велсу.

Коментари / 0

Оставите коментар