Жреб за ЛЕ: Сви бјеже од Севиље и ''Вукова''!

У петак од 13.30 часова биће одређени парови четвртфинала Лига Европе.

Фудбал 20.03.2015 | 12:20
Жреб за ЛЕ: Сви бјеже од Севиље и ''Вукова''!

Наполи је показао снагу у дуелима са Динамом из Москве, кијевски великан се играо са Евертоном, Фјорентина је прегазила Рому... Али сви набројани тимови који су оверили пласман у четвртфинале Лига Европе имаће заједничку жељу уочи жреба који је заказан у петак за 13.30 часова. Избећи Севиљу по сваку цену.

Тим из Андалузије је лаганим пролазом против Виљарела оправдао епитет вечитог победника другог најквалитетнијег такмичења на Старом континенту. Нема сумње да ће Севиља и ове сезоне имати највише амбиције у Лиги Европе и покушати да уради све како би одбранила пехар. Са Севиљом у кош иде и немачки Волфзбург. Вукови већ месецима показују стандард игара достојан Лиге шампиона, што су на својој кожи осетили фудбалери Интера. Гледајући тренутну форму најреалније би било да се у великом финалу састану Севиља и Волфзбург.

Међутим, биће занимљиво видети како ће проћи екипе са источног фронта. Динамо Кијев је показао снагу у судару са Евертоном, и уз повољан жреб може далеко. Слична констатација важи за Дњепар предвођен Конопљанком, као и Зенит. Повољан жреб вероватно за све екипе подразумева добијање Клуб Брижа. Белгијанци су изненадили Бешикташ сјајно се снашли у паклу Истанбула, али врло вероватно да их сви виде као пожељне ривале. Наполи и Фјорентина ће бранити част италијанског фудбала. Како било морамо да сачекамо петак.

УЧЕСНИЦИ ЧЕТВРТФИНАЛА ЛИГА ЕВРОПЕ

Наполи (Италија)

Динамо Кијев (Украјина)

Фјорентина (Италија)

Зенит (Русија)

Волфзбург (Немачка)

Севиља (Шпанија)

Клуб Бриж (Белгија)

Дњепар (Украјина)

Коментари / 0

Оставите коментар