Тадић: Сад зарађујем више, и то легално

"Сада зарађујем неупоредиво више и боље, и то легално", рекао је Борис Тадић јуче на трибини одржаној на Факултету политичких наука.

Србија 19.03.2015 | 22:42
Тадић: Сад зарађујем више, и то легално

Лапсус је проузроковао смех у амфитеатру Факултета политичких наука јер се поставило логично питање - да ли је незаконито зарађивао док је био председник Србије.

"Наравно да је све било легално и да није тако сигурно би садашња власт једва дочекала да ме ухапси. Председничке плате су неоправдано ниске и сада зарађујем неупоредиво боље", рекао је Тадић.

"У пензију - никад"

"Након мандата остаје вам неколико опција. Да одете у пензију што ја нећу урадити ни када за то дође време. Да одете да радите за ОЕБС или УН. Да почнете да предајете као професор на неком од светских факултета, покренете свој бизнис или све то ставите са стране и почнете да цртате и сликате. Само сам ово последње одбацио", изјавио је Тадић, а пише Блиц.

Студенти који су организовали гостовање бившег председника су испрва обавестили новинаре да морају да напусте трибину јер је Борис Тадић тако захтевао, иако је сама трибина била медијски најављена. Тадић се на крају предомислио и допустио присуство новинара.

Коментари / 0

Оставите коментар