Партизану од Телекома 1,2 милиона евра!

Компанија Телеком Србија званично је постала генерални спонзор Фудбалског клуба Партизан.

Фудбал 20.03.2015 | 09:20
Партизану од Телекома 1,2 милиона евра!

Уговор ће важити од првог априла ове, до 31. децембра 2016. године, а фудбалери Партизана ће током тог периода носити лого Телекома на дресовима.

Партизан ће од Телекома добијати 6,7 милиона динара месечно, односно укупно 140.700.000 до краја уговора, саопштено је на конференцији за новинаре на стадиону у Хумској.

Црно-бели генералног спонзора нису имали четири и по године, последња је била Електорпривреда Србије, у сезони када је клуб из Хумске играо у Лиги шампиона.

Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић рекао је да да су преговори трајали више недеља и да је ово "велики дан за Партизан".

"Ово је велики дан за Партизан. Поносан сам што два шампионска тима сарадјују. Они су моћна фирма и нама је велика част што ћемо носити њихов лого на дресу. Ми као велики клуб увек имамо орјентацију ка Европи, а сигуран сам да је Телеком права фирма која може да нам помогне да у томе будемо још успешнији", рекао је Вучелић.

Генерални директор Телекома Предраг Ћулибрк казао је да је та компанија још једном показала да подржава српски спорт.

"Овим спонзорством смо још једном као фирма потврдили да подржавамо спорт у Србији. За нас је велика част што ће један овако велики клуб носити наше име на дресу", казао је Ћулибрк.

Коментари / 0

Оставите коментар