Списак Енглеза: Од овога нема јаче!

Селектор Рој Хоџсон објавио на које играче рачуна за мечеве против Литваније и Италије, полемике око позива Велбеку.

Фудбал 21.03.2015 | 11:00
Списак Енглеза: Од овога нема јаче!

Најбољи енглески нападач Хари Кејн је добио позив да дебитује за репрезентацију своје земље. Оно што је Рој Хоџсон најавио, данас је и учинио. Кејн се нашао на списку репрезентативаца на које Хоџсон рачуна за квалификациони меч на Вемблију против Литваније и пријатељски дуел у Италији .

Хоџсон је практично позвао све што вреди у енглеском фудбалу и његов списак је наишао на позитивне реакције острвске јавности. Селектор је позвао практично најбоље играче које је имао на располагању…

На голу су Харт и Форстер за којег тек треба да стигне зелено светсло из клуба јер је доживео повреду колена. У случају да он не буде спреман, из младе у А селекцију ће бити прекомандован Џек Батленд.

Хоџсон је у репрезентацију вратио и ветерана Мајкла Керика из Манчестер Јунајтеда, а вратио се и Фабијен Делф из Астон Виле. Највеће полемике се воде око позива Данију Велбеку јер на Острву постоје бројна мишљења да је шансу више заслужили Чарли Остин, Саидо Берахино или Дани Ингс.

Голмани: Фрејзер Форстер (Саутемптон), Џо Харт (Манчестер Сити)

Одбрана: Лејтон Бејнс (Евертон), Гери Кејхил (Челси), Натанијел Клајн (Саутемптон), Киран Гибс (Арсенал), Фил Јагиелка (Евертон), Фил Џонс (Манчестер Јунајтед), Лук Шо (Манчестер Јунајтед), Крис Смолинг (Манчестер Јунајтед), Кајл Вокер (Тотенхем)

Везни ред: Рос Баркли (Евертон), Мајкл Керик (Манчестер Јунајтед), Фабијан Делф (Астон Вилла), Џордан Хендерсон (Ливерпул), Адам Лалана (Ливерпул), Џејмс Милнер (Манчестер Сити), Рахим Стерлинг (Ливерпул), Ендроуз Таузенд (Тотенхем), Тео Волкот (Арсенал)

Напад: Хари Кејн (Тотенхем), Вејн Руни (Манчестер Јунајтед), Данијел Стариџ (Ливерпул), Дани Велбек (Арсенал).

Коментари / 0

Оставите коментар