Отмичарка: Мој супруг је за све крив

Себастијан је за све крив. Он је све смислио. Узео је чак и пасош моје унуке и њену гардеробу. Није нам рекао шта намерава. Кренули смо на пут у Румунију, код његове родбине. Тако је он мени и ћерки саопштио. Тек уз пут нам је открио праве намере, како планира да киднапује девојчицу која личи на моју унуку...

Србија 18.03.2015 | 23:00
Отмичарка: Мој супруг је за све крив

Овако је, према сазнањима "Новости", Сандрин Алексија Горин Бранши (49), која је једина одговарала на питања тужиоца за организовани криминал, покушала да објасни отмицу Маше Пренковић (2) 13. марта ове године у Београду. Њен супруг Себастијан Мишел Бранши (46) и ћерка Кристел Емелин Еје, бранили су се ћутањем.

- Моја унука има две и по године, мало је старија од ове девојчице коју је отео - причала је Сандрин. - У току је бракоразводна парница моје ћерке и њеног бившег мужа. Он је хтео да помогне да она добије старатељство. Када смо стигли у Румунију, видели смо да су тамо деца тамније пути него моја унука.

Према Сандрининој причи, она и ћерка су хтеле да одврате Себастијана од овакве намере, али у томе нису успеле. У Србију су ушли 12. марта, преко граничног прелаза Ватин, код Вршца. Преспавали су у Панчеву у колима. Сутрадан су се запутили у Београд.

Возили смо се по Београду - испричала је Сандрин. - Онда смо уочили девојчицу која подсећа на моју унуку. Себастијан ју је отео од мајке и увукао у кола. Кренули смо ка граници да бежимо. Када смо видели да нас јуре, хтели смо девојчицу да оставимо иза ограде ауто-пута, а ми да наставимо даље...

Досадашња истрага је показала да троје Француза у Србији нису имали помагаче. Према ономе што је до сада стигло из Француске, ни њихови пријатељи а ни родбина из града Верс Понт Ду Гард (мало место на југу Француске), одакле је отмичарска тројка, нису знали шта намеравају током путовања.

- Њима су рекли да путују на одмор код Себастијанове родбине, који је пореклом из Румуније - наводи наш извор. - Француска полиција је контактирала са мужем Кристел Еје и он је потврдио да се разводе и да је у току борба око старатељства. Врло је компликована породична ситуација, замршени су односи и требаће времена да се све испроверава.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 0

Оставите коментар