СНСД легализује криминал и уводи хаос

"СНСД покушава да направи хаос у Републици Српској'', изјавио је данас у Источном Сарајеву замјеник предсједника СДС-а Предраг Ковач који тврди да је хаос почео оног момента када су куповином посланика у Народној Скупштини Републике Српске легализовани криминал и корупција.

Република Српска 18.03.2015 | 18:05
СНСД легализује криминал и уводи хаос

"Власт СНСД-а изгубила је значајну подршку и то не само на локалном нивоу'', истиче Ковач и подсјећа да је СНСД био приморан да велики дио власти у Републици Српској преда коалиционим партнерима, а на нивоу БиХ је дефинитивно изгубио власт.

"Због тога СНСД покушава да направи тотални хаос који је почео оног момента када је у Народној скупштини легализована куповина посланика.Очигледан криминал и корупција,умјесто да буду испитани,осуђени и санкционисани,искориштени су да се обезбиједи власт'', каже Ковач и додаје:

"Тај тотални хаос ће СДС спријечити легалним начинима и то тако што ће, као и до сада када је било тешко српском народу у БиХ и Републици Српској, заједно са народом рјешавати проблеме у Српској. Народ памти, а ко је заборавио кад тад ће се сјетити, ко је у одбрамбено-отаџбинском рату био на фронту, а ко се бавио шверцом и криминалом.Народ памти да је СНСД са само два посланика у Народној Скупштини Републике Српске дошао на власт на тенковима СФОР-а, те да се није либио да ангажује јединице МУП-а против властитог народа да би остао на власти.сада имамо исту ситуацију. Полицијски службеници упадају у канцеларије легално изабраних људи и упозоравају их да је "неко одозго'' наредио да напусте своја радна мјеста''.

Ковач истиче да свако легално и законито понашање,било које скупштинске већине није нити ће икада бити проблем за СДС,али је проблем да се насиљем и непоштовањем закона руше легално изабране власти.

"Задатак СДС-а и свих њених чланова је да заштити интерсе сваког становника Републике Српске. Од блокаде рада било којег нивоа власти у БиХ користи нема ни један становник било које локалне заједнице нити грађани Републике Српске. Блокада је начин да се направи хаос а у том хаосу сналазе се и профитирају само они који не желе да функционише правна држава већ им је циљ да се сваки сегмент живота заснива на криминалу и корупцији'', закључио је Ковач.

БН ТВ

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

ЈА

18.03.2015 17:15

Цитава БИХ,Република Српска је корупцијска ста је у томе ново???Ако цовјек нема неку везу не мозе да добије(нађје)посао!!!Па да вас питам јел то корупција или није???Ово да није смијесно било би тузно!СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.03.2015 17:20

Мафија је изгубила контролу! Бице свега.Како су досли,бојим се да без тога неце ни отици!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

18.03.2015 18:18

Дошли на тенковима СФОР-а, народ нема тенкове али биће довољне и палије.

Name

Ђода

18.03.2015 21:46

Како ствари стоје Немања,сигурно неће отићи на начин како су и дошли.Народ је тако безвољан,у некој летаргији и депресији,навикнут на ону Ћути и трпи,да сад само очекује да вријеме учини своје и да на неким наредним Изборима "покуша" ове збацити с власти!!!

Name

аикон

18.03.2015 17:22

Ваљда ће ипак на крају неко ставити соли на реп овим кримналцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

18.03.2015 17:27

Тачно је што говорите, међутим, све што сте набројали је народ знао и прије избора, а резултате видимо. Наш проблем је што се нисмо изборили за демократско друштво, на сцени је привидна демократија кроз вишепартијски систем, а у ствари је облик власти као у најгора комунистичка времена, односно на власти су неокомунисти. Ни у та и таква прошла времена полиција, тадашња милиција није бранила са оволиким жаром власт. Не предузмете ли Ви конкретне мјере, од сопштења овај напаћени народ неће имати много користи. Тактика опозиције, вријеме ће учинити своје и свако царство је пропало само од себе, је погрешна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац

18.03.2015 18:47

Па и сада је тако. Ово је поратал гдје долазе махом људи који се не мире с овим сто се ради. Независне посјецује СНСД клијантела, којима је сасвим ок да не настави овако. Е сад јос процијени колико има неписмених, и колико се украде гласова..

Name

ПД

18.03.2015 17:50

СТА ЈЕ СА ПРИЈЕДОРОМ,ОЦЕ ЛИ СДС ПОМОЦИ ДА СЕ ОТРГНЕ И КАНДЗИ ПАВИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урије ПД

18.03.2015 18:49

А гдје сте као помогли?

Name

Гашпар

18.03.2015 17:52

Па, што ви нисте прије њих купили посланике, шта мудрујеш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирна лука

18.03.2015 19:24

Зато сто папци припадају папцима,а у месници су најјефтинији папци.

Name

ми си

18.03.2015 17:57

Гладни народ је завистан од лопова из СНСД-а. Везани су за послове па казу добро је цути да не буде горе...ја нецу тако да зивим.У рату се нисам пласио никога а Бога ми ни у миру се не бојим.Недајте тим идиотима да русе све зиво.Хапсите лопове сто пре.Крените сто пре с тим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО НАПРИЈЕД ДО ПОБЈЕДЕ

18.03.2015 18:20

КОВАЦУ НАПРИЈЕД НЕ ПРЕЗАЈТЕ ОД КРИМИНАЛАЦА И ЛОПОВА.КАДА ПРЕУЗМЕТЕ БИХ У КОНАЦНУ АКЦИЈУ ОВАКО ВИСЕ НЕ ИДЕ.ПАПЦИ ЗНАЈУ САМО ЗА НЕРЕД ОПСТРУКЦИЈУ АНАРХИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

18.03.2015 18:30

Овоме систему треба један Елиот Нес и ниста друго!!!Инаце корупцији и Мафији нема краја!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потпуно истинито

18.03.2015 18:55

Тако је! Све што сте рекли, тачно је. Памтимо, како да не памтимо дешавања крајем 90-их. Мислим да је изборни закон проблем у БиХ. Овакав какав је, он поспјешује корупцију јер је дозвољено да се тргује мандатима, мандати су лично власништво појединца, умјесто странке или партије. Због тога је тренутни хаос у Српској ( у неким општинама). Можда то некоме и одговара, да би се Срби што више подјелили, ко зна? Али, једно је сигурно, што прије направити такав изборни закон који ће, ако ништа, свести могућност корупције на најмањи ниво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирослав

18.03.2015 19:44

До кад се СДС мисли бавит СНСДом? Поцните радити имате власт на нивоу БиХ! Или сте неспособни?

ОДГОВОРИТЕ
Name

трта

18.03.2015 20:03

Шта припремате народ на крвопролиће. Све ће вам се о главу разбити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

18.03.2015 20:21

Опозиција СДС,ПДП, НДП, освојили су 36 мандата а СНСД, ДНС, СП РС 42 мандата Коалиција Домовина 5 мандата. Скупштинска већина сад има 44 јер је НДП изгубио једнога (Војин Митровић) и СДС -ов коалициони партнер на изборима ПУП (Илија Стевачевић) је прешао на страну позиције. Од три гласања за економску политику гласало је 44 посланика за буџет 46 за нови закон о јавном реду и миру 49 посланика. Питање за господина Ковача, ко су посланици који гласају ван свог клуба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

18.03.2015 21:05

Боље б било да умјесто "ко су" питас "посто су"? Цист криминал!

Name

сад па сад

19.03.2015 06:45

Нисам ни за ниједну опцију страначке острашћености - но ове њихове мегаломанске страсти за влашћу доводе до "сами себи пандами"као што је и сам СДС подобро допринио да "мали брзо порасту" .Тежа је ШАКИЦА ВЛАСТИ НЕГО КГ. ЗЛАТА -

ОДГОВОРИТЕ