Нема карата за Гробаре у Морачи!

Кошаркашки клуб Партизан неће добити карте од Будућности за своје навијаче пред утакмицу последњег кола АБА лиге која се игра у недељу.

Кошарка 19.03.2015 | 09:00
Нема карата за Гробаре у Морачи!

Тај дуел, заказан за недељу од 19 часова у „Морачи“, одлучиће коначан поредак пред плеј-оф. Победник ће, у случају победе Цедевите над Солноком, доћи до другог места, а поражени четвртог и дуела са Црвеном звездом, која је већ обезбедила челну позицију.

Интересовање за ту утакмицу је огромно, а за сада, из објективних разлога, није познато колико ће се улазница наћи у слободној продаји. Мешутим, сигурно је да неће бити размене карата између клубова, као и да ће у недељу свако од 4.570 места бити попуњено.

Како је подгорички клуб саопштио, власници годишњих улазница имају рок најкасније до петка да презуму карте посебно одштампане за ову утакмицу, после чега ће се знати колико ће улазница бити пуштено у слободну продају.

„Како смо због изузетно захтевне организације, која предвиђа специјалне мере обезбеђења, принуђени на другачији начин функционисања, гледаоцима ће бити онемогућен улаз са било којом врстом клупских годишњих карата, осим картама посебно израђеним за ову утакмицу“, саопштила је Будућност.

Коментари / 0

Оставите коментар