Фоча: Камион без возача ударио жену

Ватрогасни камион-цистерна улетио је данас у портирницу "Телекома" у Фочи, ударивши радницу овог предузећа Драгицу Вуковић /56/, која је, срећом, прошла са лакшом повредом кољена.

Република Српска 17.03.2015 | 17:48
Фоча: Камион без возача ударио жену

Инцидент се догодио данас у 15.50 часова, када је камион, у којем није било возача, док је пунио кочиони систем ваздухом, сам кренуо из гараже Ватрогасног дома и прешавши десетак метара зауставио се у портирници "Телекома", која се налази преко пута гараже.

Како су Срни испричали очевици, камион који је био упаљен и избачен из брзине неочекивано је кренуо и ударио жену која је стајала испред портирнице, одбацивши је на асфалт.

Срећом, возило се зауставило, ударивши предњим лијевим дијелом у улазна врата "Телекома".

Повријеђеној радници колеге су одмах указале прву помоћ, а затим су је угрувану и преплашену одвезли до Дома здравља, гдје је констатована повреда кољена.

У Хитној служби Срни је речено да је највјероватније ријеч о лакшој повреди и да не би требало бити прелома, што ће бити утврђено након рентгентског снимања кољена у Универзитетској болници.

У Територијалној ватрогасној јединици Фоча, као и у "Телекому", нико није желио да коментарише овај случај. Како Срна сазнаје, кампион марке "ФАП" стар је више од 30 година, а ватрогасци су данас, када су упалили возило, кренули на задатак да оперу кошаркашко игралиште на Градском стадиону, које је требало да се офарба.

Срећом, осим радника "Телекома", који су стајали испред портирнице, у тренутку када је камион кренуо, у непосредној близини није било других пролазника у овој прометној улици у ужем центру града.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

19.03.2015 15:15

Срећа моја, пролазио сам јутрос 2x овуда. Могао сам настрадати хехех

ОДГОВОРИТЕ