Двоје мртвих због забрањене љубави

Беживотна тијела Богдана Поповића (67) и Јање Бијељин (29) пронађена су у недјељу поподне у близини села Липник, удаљеног тридесетак километара од Санског Моста, а у близини њих нађен је и пиштољ, којим је, како се сумња, мушкарац усмртио жену, а потом пресудио и себи.

Босна и Херцеговина 17.03.2015 | 07:55
Двоје мртвих због забрањене љубави

Њих двоје су, наводно, били у љубавној вези, иако је Бијељинова, према незваничним информацијама, имала супруга и породицу у Бачкој Паланци (Србија).

Стога се претпоставља како би мотив овог трагичног догађаја могла бити забрањена љубав. Тијела су се налазила испод једног стабла у оближњој шуми.

Такође, незванично, испод тијела су биле прострте новине, а поред њих је пронађена и црвена ружа.

Крај беживотних тијела није пронађена порука или опроштајно писмо, тако да ће се, с циљем да се случај расвијетли, најприје приступити испитивању породица, као и познаника Поповића и Бијељинове.

Увиђај на лицу мјеста извршили су дежурни кантонални тужилац и припадници Криминалистичке полиције, коју је, како се сазнаје, о овој трагедији обавијестио 29-годишњак из Приједора, а који је тијела пронашао.

Утврђено је, према још непотврђеним информацијама, да је 67-годишњак пиштољем марке застава М57 калибра 7,62 мм испалио хитац у Бијељинову, а након тога пуцао себи у груди.

Истражиоци, међутим, засад не могу саопштавати детаље о овој стравичној трагедији, али јесу потврдили шта се заправо догодило.

"Први резултати истраге указују на основ сумње да се ради о убиству и самоубиству", саопштено је из МУП-а УСК.

Вилдана Дедић, кантонална тужитељица, казала је да у овом тренутку спроводе истрагу о овом случају, а више детаља биће познато након што буде обављена обдукција тијела.

Према информацијама из полиције, обе особе имају пребивалиште у Бачкој Паланци, с тим што је Поповић родом из села Липник, гдје има кућу коју је с времена на вријеме посјећивао.

Према стању у којем су затечена тијела, претпоставља се да се догађај збио прије неколико дана, а мјештани кажу да је ријеч о неприступачном и тешко проходном крају.

Извор: Независне

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Новости преносе

17.03.2015 07:28

У дому Поповића у Дунавској улици у Обровцу, испред које је паркирано неколико камиона са натписом "Поповић транс", нису били вољни за разговор са новинарима. Неколико стотина метара даље, у Улици Светозара Марковића, у кући Бијељин, немоћно слежући раменима, Јањин супруг Драган (35) прича да не зна шта се догодило тамо у Босни и да је нешто врло штуро чуо из медија. Напомиње да његов и Јањин десетогодишњи син још не зна шта се догодило са мајком. Каже да му је супруга прошлог понедељка отишла од куће, а два дана касније му је јавила да се више неће вратити и да је не тражи. - Рекла је да иде у Бачку Паланку због посла и више се није вратила - препричава Драган догађаје од прошлог понедељка, кад је Јања отишла. - Звао сам је али је говорила да не може да прича, мислио сам да је одмах почела да ради и да због тога не може да прича. Није се више јављала... Прошле среде, наставља Драган, послала је поруку да није отета, да је отишла својом вољом и да је више не тражим. - Поручила је још кратко да бринем о нашем сину - препричава нам Драган. - Дечак већ неколико дана не иде у школу, разговарали смо и са психологом и педагогом.

ОДГОВОРИТЕ