Ђокић сутра у Италији

Министар индустрије, енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић разговараће сутра у Италији са привредницима Конфиндустрије из покрајине Ђулија Венеција Фрули о могућностима улагања у Републику Српску.

Република Српска 16.03.2015 | 17:25
Ђокић сутра у Италији

Почетак састанка заказан је за 15.00 часова у сједишту Покрајинског удружења Конфиндустрија Венеција Ђулија, саопштено је из Министарства индустрије, енергетике и рударства Републике Српске.

Конфиндустрија је организација у којој је окупљено 150.000 услужних и производних предузећа из Италије, која запошљавају више од 5,5 милиона радника.

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

ЛУКА

16.03.2015 16:43

ОТИСО ПО ОНИХ 11 МИЛИЈАРДИ ЕУРА СТО ЈЕ ОБЕЦАО УЛОЗИТИ ДО 2030 ГОДИНЕ АЛИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕРЦЕГОВКА

16.03.2015 16:46

ЈАДНА ТИ ЈЕ Р.СРПСКА,СА ОВАКИМ МИНИСТРИМА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

321

16.03.2015 16:47

НЕК НЕ ИДЕ БЕЗ СПИРИЦА ТЕГЕЛТИЈЕ И КАЈЕ ОНИ ОДЛИЦНО ЗНАЈУ БАРАТАТИ МИЛОНИМА. УХ БЛАГО НАМА СВЕ ЦЕ ПРОЦВИЈЕТАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оги Приједор

16.03.2015 16:48

ДОДИК ЈЕ ПРОПУТОВО И ОБИСАО ПОЛА СВИЈЕТА КАО ПРЕМИЈЕР И КАО ПРЕСЈЕДНИК О ТРОСКУ ПОРЕСКИх ОБВЕЗНИКА,А ДА НИСТА НИЈЕ УРАДИО ЗА НАСУ РЕПУБЛИКУ,АЛИ ЗАСТО ЈЕ ПАВИЦ О ТРОСКУ ОПСТИНЕ,ПРОСАО ЦИЈЕЛИ СВИЈЕТ И ДА НИСТА НИЈЕ УРАДИО ЗА ОПСТИНУ. ПРИМЈЕРА РАДИ БИО ЈЕ У ЈАПАНУ У КИНИ У РУСИЈИ У САД ДВА ПУТА ЈЕ ИСАО У РИО НА КАРНЕВАЛ,РЕДОВНО ЉЕТУЈЕ У ЕГИПТУ САД ВИСЕ НЕ. РЕДОВНО ПОСЈЕЦУЈЕ ОКТОБАРФЕСТ,А У БЕЦУ И ИТАЛИЈИ ЈЕ КАО КОД КУЦЕ ,ПА САД ПОЦЕО И ОВАЈ ДА ТРОСИ ЗАДЊЕ ПАРЕ ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА ,Е МИСЛИМ ДА ВИСЕ НЕЦЕ МОЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

адвокат

16.03.2015 16:51

Хахаха,ма ста казете,хахаха да он доведе инвеститоре, хахаха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕРЦЕГОВКА

16.03.2015 17:34

КАКВА ВЛАСТ,СА МИНИСТРИМА ТАКВА ЈЕ И ДРЗАВА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

16.03.2015 17:45

Послао га Павић да види шта је са овим талијанима што су обећали купити Импро! То је требало бити готово у фебруару,али од састанка у Пд, Павића, Дјокића, талијана, невладиних организација, Тренто, Преда итд. Нема више ништа нити о дрвној индустрији и улагању 70 милиона,нити Импра и откупа хиљада тона стоке из цијеле регије. заврши све као и цементара у Камичанима, фабрика сијалица у Аутотранспорту, соларни панели у Целпаку... Обилазница, аутопут Нови град-Приједор-Бањалука... Питање и 9 хектара јагода хоће успјети засадити... Какве су друге општине у РС кад је Приједор примјер свима и најбољи у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

италијано

16.03.2015 17:54

Људи ста вам је, јаког министра, да некога он доведе и да неко инвестира у РС ма бијезите не варајте се. А ми смо глуп народ сто смо гласали за њих, а сваки нам дан све горе и горе. Људи немају ста да једу а они се возају и путују од насих пара, ма лопови све. Поздрав за сав постен народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

16.03.2015 18:20

ЈА СЕ НЕ БИ СЛОЗИЛА СА ВАСИМ КОМЕНТАРИМА.ГОСПОДИН ДЈОКИЦ ЈЕ ПРЕПОРОДИО И УНАПРИЈЕДИО МИИСАТАРСТВО ЗА БОРЦЕ...ПА ПОБОГУ ЉУДИ ДА НИЈЕ ЊЕГА БИЛО БИ ДУПЛО МАЊЕ СТАНОВА ЗА БОРЦЕ СВЕ ЈЕ ЗАХВАЉУЈУЦИ ЊЕМУ...ВЈЕРУЈТЕ НИЈЕ КАО ОСТАЛИ...ПУСТИТЕ ГА ДА ДОКАЗЕ ДА МОЗЕ И ОВО МИНИСТАРСТВО ДА УНАПРИЈЕДИ...ПА СУДИЦЕМО МУ ЗА 6 МЈЕСЕЦИ...ПОЗЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

16.03.2015 18:38

Данас по Италији хапсе њихове добре и постене политицаре....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

16.03.2015 21:39

ТУЗАН САМ КАДА ВИДИМ И ПРОЦИТАМ.....УХ УХ КАДА СУТРА СЈЕДНУ ВИСОКО ПРОФИЛИСАНИ ПРОЈЕКТ МЕНАДЗЕРИ ИТАЛИЈАНСКИ.....А НАСА ЕКИПА НАСПРАМ ЊИХ......'' БИЦЕ НА НИВОУ''...НЕЗНАЊЕ, СИЈЕТА РАКИЈА И ГРУНТ СУ НАЈВЕЦИ НЕПРИЈАТЕЉИ СРПСКОГА НАМ РОДА... КАДА У СВИЈЕТУ СПОМЕНЕТЕ БИХ, ИНВЕСТИТОРИ УСТАЈУ И ОДЛАЗЕ ДА ДА ИСТИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сртратегије, акциони планови..

17.03.2015 09:23

Свака част, нека повезе са собом и тамић са нешто купуса, кромпира, лука, воћа, обавезно јабука из нашег воћњака, па да то шофер распрода на пијаци док он посједи и поразговара се са људима. Ето..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цеца

18.03.2015 02:02

Цецо судјено је њему и пресудјено правосназно, а и залбе је све исцрпио, али изгледа си ти добила стан оправдано и сад мислис да ти је Перица то дао или поклонио онако, није драга моја то је заслузено и то на најскупљи могуци нацин и срамота је да ни после 20 година нису сви имаоци права збринути, ниста Перица ту своје не даје него народно, а засто је он узео бас тиме да се бави могло би се и о томе дискутовати кад би се мало процесљале фирме које су те социјалне зграде радиле, а видјеце се врло брзо и који је квалитет тога урадјеног. Надам се да нисам никог повриједио јер ми намјера није била да неко помисли да имам иста против стамбеног збрињавања одредјених категорија, него да казем како наси вајни властодрсци поготово ови Перициног калибра, имају неизмјеран таленат да својим уградјивањем и неке племените и хумане ствари собале и уваљају у блато због ситносопственицких интереса, инаце његово министарство је такодје покривало и сектор рада и социјале, али се нису правиле никакве радницке и сцијалне зграде па се Перица тим и није пуно бакцао у прослом мандату.

ОДГОВОРИТЕ