Сузана опљачкана

Сузана Манчић недавно је доживјела велику непријатност и стрес када јој је обијен аутомобил из којег је украдена скупоцјена бунда.

Србија 14.03.2015 | 17:00
Сузана опљачкана

Наиме, Сузана је у друштву пријатеља дошла у ресторан, а када је кренула кући, шокирала се када је затекла полупана стакла, а замало се расплакала када је схватила да у ауту нема бунде коју је оставила унутра.


"Недавно сам се паркирала у близини ресторана у којем сам вечерала. Пошто сам имала и јакницу на себи, бунду сам оставила у колима. Када сам дошла до аута у намери да идем кући, стакла су била полупана, а бунде није било.Одмах је полиција реаговала, али џабе, није било никаквих отисака прстију нити било ког доказа, тако да сам остала без бунде!Сада само могу да гледам туђе и плачем јер моје више нема, нити ћу више куповати такву какву су ми украли јер је била заиста прескупа", закључила је видно потресена Сузана, пише Ало.

Након тога, Манчићева је прокоментарисала како се сјети свог скупоцјеног крзна које јој је украдено сваки пут кад угледа неког ко носи бунду и да јој често дође да заплаче.

Извор: Независне новине

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

боки

14.03.2015 16:06

У колима се ниста не оставља, сто скреце пазњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.С.14 03.2015

14.03.2015 16:15

Заболе ме онај мушки и женски полни орган за твојом бундом како дошла тако отишла Чувај добро своје порно филмове имаш ли ти огледало па се погледај нашта личиш пластико једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

14.03.2015 16:27

Немојте Сузану, овамо људи немају три оброка дневно, посла, плате касне или их немају, а господи неко украо бунду из аута ,имам осјецај да је крзно осигурано па це она то наплатити, ма намјерно оставила извуцану бунду у ауту само да би могла наплатити осигурање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

14.03.2015 17:53

Скроз измишљена вијест само да би се ова пензионерка појавила у медијима. А вјероватно је и платила неком новинару да то објави. Дражи ми је сваки обични радник него ови смрадови са естраде који су умислили да су неке величине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врати бундуу

14.03.2015 18:55

Добицес награду .......

ОДГОВОРИТЕ