Бањалука: Због хране потегао пиштољ

Засад непознати нападач, за којим полиција трага, напао је двојицу Бањалучана у пекари "Житопека" у центру Бањалуке, ударивши их дршком пиштоља у главу, након чега је испалио два метка у плафон објекта, па побјегао, потврдили су полицијски извори.

Република Српска 13.03.2015 | 22:22
Бањалука: Због хране потегао пиштољ

Пошто је истрага још у току, из полиције нису могли да саопште имена оштећених, нити детаље о нападачу, већ су навели тек да се инцидент догодио у ситне сате, односно јутрос око 3.30 у Улици бана др Тодора Лазаревића.

Ипак, незванично сазнајемо да је нападач из Кнежева/Скендер Вакуфа, те да је током напада био у друштву са још неколико младића.

"Све то се одиграло када су се нападач и његови познаници у пекари срели са младићима из бањалучког насеља Обилићево. До сукоба је дошло због наручене хране, али се прецизне околности утврђују. Највјероватније је нападач био пијан. Прво је дошло до свађе двије групе, потом до туче, а затим је један од њих извадио и пиштољ и почео њиме да се обрачунава", навели су полицијски извори.

Након тога осумњичени је побјегао БМW-ом страних регистарских ознака и све је пријављено полицији, чија потрага за нападачем до закључења овог броја "Независних" није уродила плодом.

Цијелу ову драму, како сазнајемо, пратило је још неколико муштерија у пекари, а убрзо су на мјесто догађаја дошли и полицајци, након чега су повријеђени младићи превезени у Универзитетску болницу Клинички центар Бањалука, гдје им је указана помоћ. Како незванично сазнајемо, задобили су лакше повреде главе.

Из ЦЈБ Бањалука саопштили су да је извршен увиђај, те да је о свему обавијештен дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва, а да је истрага у току.

Становници околних улица испричали су да се у Улици бана др Тодора Лазаревића често чује галама.
"Нема ноћи да ту не дођу групе младих, наручују храну, а неријетко су пијани. Онда се разгаламе, и често избије и свађа", навели су мјештани.

Извор: Независне новине

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рага

13.03.2015 22:18

Сигурно полицајац па скривају идентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

14.03.2015 06:54

Можда је Кнежевски инспектор Клузо! Никад информације како је окончана афера приједорског Инспектора Клузоа сто је направио удес аутом француских табли, вјероватно је унапредјен.

Name

qрага

14.03.2015 07:46

Мишу мали није полицајац, информиши се.

Name

робин хоод

14.03.2015 12:05

Није још полицајац.. Али је завршио онај приватни полицијски факултет.. Иначе ликови су проблематични, праве белаја.. Сад се прича, да су пребацили на овог другог, да би овај могао добити посао.. Да је он једини, лако би се.. ал пуна нам је полиција таквих.. Има један, исто из Кнежева, ударио човјека аутом и утеко. Сад ради у СИПИ..

Name

Рага

13.03.2015 22:20

Полицајац па скривају идентитет.

ОДГОВОРИТЕ