Јечменица: Ја не одустајем од Јеце!

Селекторка ФЕД куп репрезентације Србије Татјана Јечменица-Јевтић рекла је да не одустаје од тога да окупи најјачи тим за сусрет против Парагваја.

Тенис 13.03.2015 | 14:40
Јечменица: Ја не одустајем од Јеце!

Српске тенисерке ће 18. и 19. априла у Новом Саду дочекати Парагвај у мечу за улазак у Светску групу два, али још није ни познато које играчице би могле да буду на располагању Јечменици.

„Обавила сам разговоре са неким играчицама које су ми усмено рекле да су спремне, али је све то незванично док не пошаљем позиве. Званичне позиве ћу ускоро да пошаљем, па ћемо да видимо“, рекла је Јечменица за „Вечерње новости“.

Главно питање је хоће ли се у Новом Саду појавити Ана Ивановић и Јелена Јанковић, које су последњих месеци најавиле да неће играти ФЕД куп.

„Мој задатак у наредном периоду ће бити да разговарам са Јеленом и Аном, јер би нам њихова подршка била од великог значаја. Знам да је Јеца рекла да се повлачи из репрезентације, али је она одиграла преко 40 мечева за национални тим, има искуство и увек је играла срцем. Не опраштам се тако лако од ње и борићу се да она буде део тима. Што се Ане тиче и она жели да игра, али ћемо детаље знати у наредних десетак дана“, нагласила је Јечменица.

На питање колико је то реално Татјана је одговорила:

„У преговорима сам са Јеленом, она је десетогодишњим играњем за национални тим показала да је увек играла срцем и да је гинула на терену. Њена жеља и воља нису спорни, а на мени је да покушам да је мотивишем да поново буде са нама. Такође, ни Ивановићева није ништа званично рекла, али бих волела и да она буде део тима. Не кријем да бих волела да су обе ту и да играмо у најјачем саставу“.

Коментари / 0

Оставите коментар