Дуле: Е, ово су часови љубави!

Тренер Партизна Душко Вујошевић рекао је да су навијачи црно-белих још једном показали велику љубав према клубу.

Кошарка 12.03.2015 | 12:00
Дуле: Е, ово су часови љубави!

У Пиониру је пред скоро 7.000 људи одиграна ревијална утакмица за помоћ кошаркашком клубу Партизан, која је окупила бројне легенде клуба – Ђорђевића, Даниловића, Томашевића, Грбовића...

"Кад човек живи од Партизана, навикне се на јаке емоције, вечерас је био један од таквих тренутака. Мени није непозната ова љубав према клубу, ово је нешто што сам очекивао", рекао је Вујошевић.

"Сви смо сада у различитим улогама, али смо сви пре свега велики навијачи Партизана. Као што стално говорим – ово су часови љубави", додао је Вујошевић.

Мечу су присуствовали и фудбалери Партизана, превођени тренером Марком Николићем, председником Зораном Поповићем и потпредседником клуба Љубишом Тумбаковићем. Недавно је фудбалски клуб и новчано помогао кошаркашком.

"Није сасвим тачно да и претходна управа није помагала, али није било оволике суме као сада. Добили смо 24 милиона динара и тим средствима је исплаћена једна плата играчима. Далеко од тога да то решава проблеме, али је помоћ дата дављенику, пружена је сламка спаса од клуба који и сам није у доброј финансијској ситуацији", рекао је Вујошевић.

Задовољство наступом на ревијалној утакмици "Гробари за нас" нису крили ни бивши играчи.

"Била је сјајна атмосфера и амбијент, сви смо уживали на утакмици. Сви смо се радо одазвали овој јако лепој акцији, послата је лепа слика... Ово је прави моменат, у сред сезоне, да се помогне клубу", рекао је Душан Кецман.

Са Кецманом се сложио и Вуле Авдаловић.

"Знамо да је клуб у тешкој ситуацији. Чим су нас звали, знали смо да ћемо сви доћи. Партизан је ствар која нас све повезује. Увек је лепо видети старе саиграче...", навео је Авдаловић.

Коментари / 0

Оставите коментар