Ван Галу још 150 милиона за појачања!!!

Управа Манчестер јунајтеда обезбедиће тренеру Лују ван Галу 150 милиона фунти за трансфере, чак иако екипа не обезбеди пласман у Лигу шампиона следеће сезоне.

Фудбал 12.03.2015 | 13:00
Ван Галу још 150 милиона за појачања!!!

Управа Манчестер јунајтеда верује у Ван Галов рад и пружа му подршку, упркос томе што је екипа у понедељак на Олд Трафорду у четвртфиналу испала из ФА купа поразом од Арсенала од 1:2 и тако другу сезону узастопно остала без иједног трофеја.

Јунајтед се бори за место у Лиги шампиона следеће сезоне. Прве три екипе из Премијер лиге ће директно ићи у групну фазу, а четврти тим ће играти у квалификацијама.

Екипа Луја ван Гала је тренутно четврта на табели са 53 бода, првопласирани Челси има 63 бода, Манчестер сити 58, а трећепласирани Арсенал 54 бода.

Медији спекулишу да ће Ван Гал током летњег прелазног рока довести неколицину играча и да је заинтересован за десног бека Саутемптона Натанијела Клајна, дефанзивца Борусије из Дортмунда Матса Хумелса, везисту Роме Кевина Стротмана и нападача Вест Бромвича Саида Бераина.

Олд Трафорд би на лето могли да напусте Робин ван Перси, Хуан Мата и Рафаел Да Силва, као и Радамел Фалкао, коме ће истећи позајмица.

Коментари / 0

Оставите коментар