Нападача Сасуола тренирао педофил!

Флоро Флорес дао шокантан интервју за часопис организације фудбалера Серије А.

Фудбал 12.03.2015 | 10:40
Нападача Сасуола тренирао педофил!

Прича Флора Флореса о свом одрастању у околини Напуља потресла је у среду италијанску јавност.

Нападач Сасуола, рођен 1983. године, дао је интервју за часопис "Играч", који издаје удружење фудбалера Серије А. Посебну пажњу привукао је део у којем описује рад у школи фудбала Атлетико Толедо.

"Одрастао сам у предграђу Напуља, где унапред знате да немате много избора. Можете одабрати свој, исправан пут, или кренути у другом, погрешном правцу", изјавио је Флорес.
Фудбал је почео да тренира у локалној академији Атлетико Толедо.

"Имао сам десет или 11 година, када сам први пут почео да тренирам. Међутим, очева фирма је била пред банкротом, па је чланарина у школи фудбала постала прескупа. Међутим, када су видели како играм, рекли су да није проблем да не плаћам", сећа се Флорес.

Потом је потпуно "отворио душу".

"Није прошло много када се испоставило се да ми је први тренер био педофил. Јасно памтим сцену из једне утакмице, током које се појавила полиција и одвела га. Када се то догодило, отишао сам из те академије и опет наставио да играм на улици".

Шта се са њим потом догодило? Позвао га је Посилипо - конкурентска академија - и тај позив променио му је живот.

Недуго потом, прешао је у омладинску школу Наполија, за који је дебитовао у Серији А, сада давне 2001. године. Био је позајмљен Сампдорији, па продат Перуђи, када је Наполи прогласио банкрот.

Потом је играо и за Удинезе, Ђенову, Гранаду и од 2013. за Сасуло. Од 2002. до 2004. године одиграо је пет утакмица за младу репрезентацију Италије и постигао један гол.

Коментари / 0

Оставите коментар