Дринчић: Можда и нисмо најбољи!

Везиста Партизана Никола Дринчић изјавио је да ће се његов тим трудити да постане најбољи јер то тренутно није у Јелен Суперлиги.

Фудбал 09.03.2015 | 21:40
Дринчић: Можда и нисмо најбољи!

Партизан је у суботу остварио прву победу у пролећном делу шампионата, пошто је на ’Карађорђу’ савладао Доњи Срем са 2:1.

„После два нерешена меча имали смо императив победе, а то је на неки начин и нормално када играш за Партизан. Лепо је било када смо раније побеђивали, а сада када је тешко треба да се скупимо и дамо максимум. Можда нисмо најбољи, али ћемо се борити да то постанемо“, рекао је Дринчић за званични сајт Партизана.

Иако је у првом полувремену актуелни вицешампион створио неколико прилика, проблем је била реализација.

„Могуће је, али у овом тренутку у каквој смо ситуацији, када постигнемо један гол, с обзиром на квалитет нашег тима не бисмо смели да примамо гол, а то нам се дешава често. Треба да нађемо неки баланс и поред лепе игре водимо рачуна и о резултату, јер знамо где и за шта играмо. Свесни смо да ће нам бити тешко у наредном периоду, али нас охрабрује помисао колико ће нам бити лепо на крају кад остваримо своје циљеве“, додао је везиста Партизана.

После два кикса на старту првенства највећи ривал Црвена звезда пришао је на четири бода заостатка, због чега је Партизан осећао додатни притисак пред меч са Доњим Сремом.

„Наравно да смо осећали притисак. Има ту много ситница које нам сметају, а када човек чита по новинама неке ствари, то несвесно остаје негде у мозгу као оптерећење. Ипак, то нам даје додатни елан да се напнемо још више и освајањем првог места покажемо да заслужујемо да носимо дрес Партизана“, казао је он.

’Црно-бели’ су се вратили на победнички колосек, али их до главног циља чека још много посла.

„Много нам значи тријумф, али смо свесни да до краја има још 12 утакмица. Ипак, коначно смо ухватили ту неку нашу игру, победили, али од сутра морамо још више да радимо, будемо предани 100% на тренинзима, што нам једино гарантује да ћемо наставити у добром ритму и освојити титулу“, истакао је Дринчић.

Двоструки стрелац био је Немања Којић који је почео да користи простор одласком Петра Шкулетића у Локомотиву из Москве.

„Његов проблем је дуга пауза и неиграње, па како буде више играо, полако ће долазити у праву форму и биће му све лакше и лакше…Сада је постигао два гола и то му може бити велики подстрек за оно што је пред нама. Која је вредан и посвећен момак и то ће му се сигурно вратити на терену“, закључио је Дринчић.

Коментари / 0

Оставите коментар