Трећина навијача Реала не жели Роналда?!

Дневни спортски лист “Ас” организовао је анкету у којој се 32,2 одсто навијача Реала изјаснило да жели да Кристијано Роналдо не буде у првој постави.

Фудбал 09.03.2015 | 21:00
Трећина навијача Реала не жели Роналда?!

Реал је протеклог викенда доживео шокантан пораз од Атлетик Билбаа, што је омогућило Барселони да дође до првог места на табели Премијер лиге.

Португалац од почетка године није у препознатљивој форми, а Лионел Меси га је у недељу ‘хет-триком’ на утакмици са Рајо Ваљеканом стигао по броју голова, па сада обојица имају по 30 погодака у Примери.

Занимљиво, 13. децембра, Роналдо је имао 12 лигашких голова од свог ривала, али је постигао само два на последњих шест утакмица, а Реал је славио на само две од последњих пет.

“Ас” је зато организовао анкету у којој је своје читаоце питао шта би Реал требало да уради да би преокренуо ствари. Чак 92,1 одсто читалаца изразило је жељу да Анчелоти одустане од поставе у којој би били Карим Бензема и Роналдо, због формације 4-4-2.

Навијачи су највише гласова дали против Бејла – 46,1 одсто, али је занимљиво да се Роналдо нашао одмах иза, док је Бензема трећи са 21,7 одсто гласова.

Та анкета је још једном показала да просек од више од једног гола по утакмици није довољан да бисте учинили навијаче задовољнима.

Пре само неколико дана шпански медији су наговестили да би Реал већ овог лета могаон да се одрекне Роналда.

Коментари / 0

Оставите коментар