Можда сте богати, а да то и не знате!

Србија је са 52 одсто популације на Фејсбуку чак на седмом месту у Европи.

Занимљивости 09.03.2015 | 11:47
Можда сте богати, а да то и не знате!

Да ли сте икада помислили да ћете једног дана лежерно ући у било коју продавницу и изговорити реченицу: имам више од 10.000 пратилаца на Твитеру, желео бих да остварим понуђени попуст од 50%?

Мислите да је немогуће? Док ова опција не заживи у оваквој форми, немачка компанија Виессманн је дошла на иновативну идеју да уведе нов начин плаћања за оне кориснике друштвених мрежа у Србији који на Твитеру имају више од 10 хиљада пратилаца или активне кориснике Фејсбука са више од 20 хиљада пратилаца / пријатеља.

Србија је са 52 одсто популације на Фејсбуку чак на седмом месту у Европи. По броју корисника прва је земља ван Европске уније, а изнад ње су само Исланд, Норвешка, Малта, Данска, Шведска и Велика Британија.

Зато није ни чудно што у броју пратилаца и пријатеља лежи практична моћ у смислу утицаја који могу да остваре, али од сада је снага појединачног налога постала и валута плаћања.

Наиме, чувени Виессманн, компанија која поседује широку палету премијум производа за грејање и хлађење кућа, станова итд, сматра да уколико постоје људи који стварају тако широке и активне мреже, да такве мреже треба да буду вредне колико и новац.

Намера Виессманн-а је да покаже колико мреже измедју људи заправо могу бити јаке и значајне.

И зато, Виессманн је почео да прихвата вредност нечије личне друштвене мреже као валуту плаћања, омогућавајући добијање њихових производа упола цене. Ова погодност важи за сваког ко на Фејсбуку има 20.000 пратилаца / пријатеља или више, или сваког ко на Твитеру има 10.000 пратилаца или више.

Уколико сте и Ви потенцијални богаташ, имате прилику да то проверите овде.

Извор: КУРИР

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сирома'

09.03.2015 11:01

Можда нисмо,а знамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разоцарање

09.03.2015 13:50

Нек су богатство била дјеца а данас.... катастрофа чему се даје значај.

ОДГОВОРИТЕ