Украден лаптоп Шумахеровог љекара

Породица славног њемачког возача Михаела Шумахера налази се у паници, пошто је недавно украден лаптоп доктора Јоханеса Пајла, који је приватни љекар седмоструког свјетског шампиона у Ф1.

Свијет 07.03.2015 | 09:10
Украден лаптоп Шумахеровог љекара

Лаптоп је украден из клинике у Бад Наухајму, гдје Пајл ради, а Шумахерова породица се плаши да би лопов могао да прода податке у стварном здравственом стању њемачког возача. Пајл (60) је већ годинама Шумахеров љекар, а посљедњих неколико мјесеци налази се у тиму од 15 професионалних доктора који се свакодневно брину о здрављу и опоравку тешко повријеђене звијезде Ф1.

Њемачки медији преносе да је у клинику у Бад Наухајму проваљено током прошлог викенда, а поред лаптопа доктора Пајла, украден је и новац, као и скупи парфеми и рецепти за лијекове. Оно што је највише узнемирило породицу славног возача је крађа лаптопа на којем се налазе повјерљиви подаци о здрављу Пајлових пацијената, међу којима су Шумахер, Нико Розберг, Далај Лама и други...

Породица Шумахер посљедњих неколико мјесеци не износи много података о Михаеловом здравственом стању. Њемачки медији се позивају на незваничне информације да је Михаел и даље у тешком стању, да не може да говори и хода, али да је дјелимично свјестан.

Шумахер се опоравља од тешке повреде главе коју је задобио крајем 2013. на скијању у Француској. Он је мјесецима био у индукованој коми, а опорављао се у болници у Греноблу до септембра 2014. Нијемац је потом пребачен на кућно лијечење у свој дом у Швајцарској.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

07.03.2015 10:48

Само се монсртуми могу играти са здрављем једног човјека у тешком стању. Вјероватно ће тражити одкуп. Запад...

ОДГОВОРИТЕ