Сапун са људским остацима?

Холандска полиција послала је два комада сапуна, који наводно потичу из Другог свјетског рата, на форензичку анализу како би се утврдило да ли садрже људске остатке.

Свијет 06.03.2015 | 21:00
Сапун са људским остацима?

Вјерује се да се у сапунима налазе остаци логораша Јевреја убијених током холокауста.

Полиција у сјеверном граду Докум саопштила је данас да је отворена истрага о покушају продаје сапуна на интернету.

Предмете је полицији доставио колекционар ствари који се тичу ратова и војске.

Полиција је саопштила да су на основу описа продавца закључили да то може да буде сапун начињен у концентрационим логорима у Другом свјетском рату и да зато може да садржи људске остатке.

Научници су до сада одбацивали као мит да су нацисти имали програм прављења сапуна од тијела убијених Јевреја током Другог свјетског рата.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Никола

07.03.2015 12:17

Ватикан је довео на власт Јеврејина језуиту Адолфа, по очуху аустријанца Немац Хитлера на власт у Немачкој. Друго клање тзв.2. светски рат (Читај: Побијено 6 милиона Јевреја) је пројекат Ватикана. Ватикан и данас води рет против семитизма и убија Мојсијеве потомаке. Према заклетви коју је написао Игнацио Лојола католички кардинал из Севиље, иначе конвертита (Читај:Јеврејин језуита) Лојолина заклетва је написана команда која се даје у присуству католичког свештеника и на оштрици ножа и гласи: "Мораш бити већи Јеврејин од Јеврејина", "Мораш се ниже сагињати од Јеврејина" итд.., Ето колико Ватикан цени Јевреје.

ОДГОВОРИТЕ