Бане о томе зашто Челси води у ПЛ?!

Побеђујемо и кад играмо лоше! „Поново имамо лепу предност, корак смо ближе освајању титуле, али још много има да се игра“, каже српски репрезентативац.

Фудбал 07.03.2015 | 16:40
Бане о томе зашто Челси води у ПЛ?!

Десни бек Челсија Бранислав Ивановић рекао је да победа у градском дербију против Вест Хема (1:0) представља велики корак његове екипе ка освајању Премијер лиге.

„Знали смо да смо морали да победимо, пошто је Ливерпул раније био бољи од Манчестер Ситија. Поново имамо лепу предност, корак смо ближе освајању, али још много има да се игра. После освајања Лига купа било је веома важно да победимо и успели смо, иако је умор био присутан“, рекао је Ивановић.

Капитен репрезентације Србије рекао је да екипа из дана у дан све више напредује.

„Тим полако расте и драго ми је због тога. Чак и када лоше одиграмо забележимо победу. Играли смо добро против Вест Хема, створили доста прилика и раније да решимо меч, али смо и овим исходом срећни", навео је Ивановић, који је ове сезоне један од најстандарднијих у екипи Жозеа Муриња, одиграо је 36 утакмица у свим такмичењима и постигао шест голова.

Челси се налази на првом месту на табели Премијер лиге са 63 бода, пет више од другопласираног Манчестер Ситија, али и утакмицом мање.

 

Коментари / 0

Оставите коментар