ИТА: Виола нанијела први пораз Јувеу након пола године!

Фудбалери Јувентуса поражени су први пут после 29. октобра 2014. године, и то у првом мечу полуфинала Купа Италије на свом терену од Фјорентине са 2:1.

Фудбал 05.03.2015 | 23:45
ИТА: Виола нанијела први пораз Јувеу након пола године!

Јувентус је последњи пут поражен од Ђенове на гостовању 1:0, а након тога је изгубио финалу Суперкупа од Наполија, али после горег извођења једанаестераца. Овога пута је Фјорентина дошла која већ дужи период прави добре резултате, а затекла "стару даму" у комбинованом саставу.

Херој "виоле" био је Мохамед Салах који је постигао оба гола, а вођство је донео у 11. минуту када је после соло акције и претрчаних 30 метара, оставио за собом Артура Видала и матирао Сторарија који је бранио уместо првог голмана Буфона.

Домаћа екипа се враћа у игру у 24. минуту након што је Симоне Пепе центрирао са десне стране и Фернандо Љоренте одлично реаговао главом и послао лопту у горњи леви угао.

Гол који је донео велику предност тиму из Фиренце проистекао је после грешке Маркизија који је очајним пасом буквално проиграо Салаха који није имао муке да по други пут матира Сторарија и донесе свом тиму победу пред реванш.

Коментари / 0

Оставите коментар