Спортисти и секс скандали: Тајсон, Бекам, Брајант, Вудс...

Врхунски спортисти су најчешће идоли младих - успешни, срећни, богати, окружени лепотицама. Управо ово последње их често од хероја претвара у преступнике, па је подужа листа оних који су се у нашли у центру секс скандала.

Свијет 03.03.2015 | 17:00
Спортисти и секс скандали: Тајсон, Бекам, Брајант, Вудс...

Последњи у низу је енглески репрезентавац и фудбалер Сандерленда Адам Џонсон, који је оптужен за секс са малолетницом, због чега је ухапшен, али је платио кауцију, док га је клуб моментално суспендовао.

Нажалост, он није ни први, вероватно ни последњи који ће се због тога наћи у центру пажње, уместо због бравура на терену, а имао је славне претходнике.

КАРИМ БЕНЗЕМА И ФРАНК РИБЕРИ
Мало је недостајало да француски фудбалски репрезентативци Карим Бензема и Франк Рибери заврше у затвору због секса са тада 16-годишњом проститутком Захијом Дехар. Крилни нападач Бајерна је наводно у више наврата био са њом 2008. године, члан Реала само једном, али су у своју одбрану навели како нису знали да је малолетна, те су прошли некажњено.

ЏОН ТЕРИ
Добро је познат случај Џона Терија, капитена Челсија који је потресао Острво 2010. године тако што је спавао са манекенком Ванесом Перонсел, девојком тадашњег саиграча Вејна Бриџа. Она је чак и остала у другом стању, Тери је платио прекид трудноће, док је Бриџ тада одбио да са репрезентацијом иде на Светско првенство у Јужну Африку, а избегао је и руковање са Теријем уочи меча између Манчестер ситија и Челсија.

РАЈАН ГИГС
Ништа мање буре није било ни када се сазнало да је легенда Манчестер јунајтеда Рајан Гигис, који је важио за фудбалера без мрље у каријери, чак осам годинама варао жену, ни мање ни више, са Наташом - супругом свог рођеног брата Родрија. Да све буде још бизарније, обоје су признали цео случај.

МАЈК ТАЈСОН
Један од најбољих боксера у историји и бивши светски шампион Мајк Тајсон познат је и по незгодној нарави. Због силовања Дезире Вашингтон 1992. био је осуђен на шест година затвора, а иза решетака је провео три.

КОБИ БРАЈАНТ
НБА звезда Коби Брајант био је оптужен за силовање 19-годишње раднице у једном хотелу 2003, али како је жртва одбила да сведочи, оптужбе су одбијене. Славни кошаркаш је признао да је имао секс и нагласио како није било речи о силовање, док му је супруга опростила прељубу.

ВЕЈН РУНИ
Ни Вејн Руни није био имун на проститутке, па је трудну супругу Колин варао са Џени Томпсон, којој је за свако виђање плаћао 1.500 фунти, и то је трајало четири месеца. На крају, супруга му је опростила неверство.

ТАЈГЕР ВУДС
Једна од најпознатијих афера је троугао у коме се нашао Тајгер Вудс. Славни голф играч је супругу Елин Нордегрен варао готово на сваком кораку, а потврђено је да је то учинио са најмање девет жена.

Међу последњима је била менаџерка једног ноћног клуба, Рејчел Јукитал, у новембру 2009, брак је пукао у августу наредне године, а Вудс је због свега био и на клиници за сексуалну рехабилитацију, изгубио је милионе. На терену више није тако успешан, али ужива у љубави са скијашицом Линдзи Вон.

ДЕЈВИД БЕКАМ
Легендарни енглески фудбалер Дејвид Бекам је у дугогодишњем браку са Викторијом, имају четворо деце, али је и он морао да пређе границу дозвољеног, пошто је спавао са својом личном асистенткињом Ребеком Лос 2004.

ЕШЛИ КОЛ
За разлику од Бекама, Ешли Кол није имао среће да остане у браку, пошто га је прелепа Черил Кол напустила због бројних секс скандала, а Александра Тејлор, Вики Гух и Ен Корбит само су нека од имена која су се доводила у везу са левим беком Роме и бившим играчем Челсија и Арсенала.

РАФАЕЛ ВАН ДЕР ВАРТ
Још једна лепотица Сивли ван дер Варт није имала милости, већ је због неверства оставила холандског репрезентативца, који није дуго туговао, већ је утеху врло брзо пронашао у, ни мање ни више, него њеној најбољој пријатељици Сабији Буларуз, иначе бившој жени његовог некадашњег саиграча из репрезентације Калида Буларуза.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

муња

04.03.2015 05:47

Нека се удара док се може, кад умре неће моћи.

ОДГОВОРИТЕ