Мари: Ја не волим Енглеску?! Па, оженићу се Енглескињом!

Британски тенисер Енди Мареј одбацио је оптужбе да не воли Енглеску.

Тенис 03.03.2015 | 20:20
Мари: Ја не волим Енглеску?! Па, оженићу се Енглескињом!

"Читава идеја да ја не волим Енглеску је бесмислица. Па оженићу се Енглескињом", рекао је Мареј, пренели су британски медији.

Пети тенисер света навео је да су његова породица и породица будуће супруге Ким Сирс узнемирене због "бесмислених оптужби".

"Свакодневно сарађујем са Енглезима. Поједини чланови моје породице су Енглези као и породица моје веренице", додао је он.

Мареј је прошлог септембра на референдуму подржао независност Шкотске, али је рекао да ће у случају отцепљења наставити да игра за репрезентацију Велике Британије.

"Оно што ме највише нервира је то што сви мисле да не можете бити и за независност Шкотске и за Велику Британију. Ја мислим да је Шкотска своја држава, а свака држава може боље да ради ако има контролу над сопственом судбином. Тада сам рекао да ће народ Шкотске донети исправну одлуку. Наравно, не значи да је моје мишљење најбоље за Шкотску. Разочаран сам што сам уопште твитовао о референдуму. Сада је време да наставим даље и концентришем се на тенис", додао је Мареј.

Мареј покушава да се ослободи етикете анти-Енглеза, још од како је као 19-годишњак рекао да се нада да Енглеска неће освојити Светско фудбалско првенство 2006. године у Немачкој.

Коментари / 0

Оставите коментар