Саша Илић: Сами смо криви за ово, нико други!

Капитен не прихвата изговоре и алибије, поручује да је његов тим сам крив што је испустио четири бода у два кола.

Фудбал 02.03.2015 | 22:40
Саша Илић: Сами смо криви за ово, нико други!

Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је данас да су црно-бели сами криви за лоше резултате у прва два кола пролећног дела Супер лиге Србије, али је и да је и даље све у њиховим рукама када је реч о борби за титулу.

"Нема шта сад да ми изгледа или не... Фудбал се игра за бодове, а ми смо их изгубили у прва два кола. Сами смо криви, али зато је фудбал и занимљив. Међутим, ми више не бисмо смели да понављамо киксеве и губимо бодове", рекао је Илић агенцији Бета.

Партизан је пролећни део домаћег шампионата почео са првог места на табели и са шест бодова предности у односу на другопласирану Црвену звезду.

Међутим, изабраници Марка Николића су у прва два кола без победе. После два ремија против Вождовца (3:3) и Радничког из Ниша (0:0) и даље су први, али је предност у односу на Звезду сада четири бода.

Илић је навео да ти лоши резултати нису створили додатан притисак на црно-беле, јер играти у Партизану значи да си увек под притиском.

"Под притиском си, па све и да имаш 50 бодова предности. Да смо добили те две утакмице разлика би била већа, али је и даље све у нашим рукама, има још 13 утакмица до краја", казао је Илић.

Тим Партизана је у зимском прелазном року претпрео велике промене, а највећи ударац на црно-беле представља одлазак Данка Лазовића и Петра Шкулетића.

"Отишли су нам најбољи играчи, о чему довољно говори број голова који су дали. Остали смо без играча који су изнели јесењи део шампионата... Треба нам мало времена, верујем да ће све да се 'намести' ", навео је он.

Партизан у наредном, 18. колу Суперлиге Србије иде у госте Доњем Срему.

"Морамо да видимо где смо грешили, морамо да почнемо да побеђујемо. Знамо да нас и против Доњег Срема чека тешка утакмица... Више и нема велике разлике између Партизна и Звезде и осталих тимова и зато против Доњег Срема морамо да будемо максимално концентрисани и ангажовани", рекао је Илић.

"Не смемо да губимо минуте. Кад си у Партизану мораш од почетка утакмице да играш добро, јер како време пролази екипа која се брани је у већој предности", додао је капитен Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар