Звезда - хоће или неће у нижи ранг?!

Црвеној звезди не прети опасност играња у нижем рангу такмичења због дугова према бившим играчима, а клуб није добио упозорење од УЕФА поводм тога.

Фудбал 01.03.2015 | 10:00
Звезда - хоће или неће у нижи ранг?!

"Спорт" пише да су у клубу били затечени непровереном информацијом и како су истакли клубове може да елиминише само национални Савез уколико не испуне обавезе у року.

Управа “црвено-белих” је за два милиона евра смањила потраживања за два месеца, а направљен је програм да се реши остатак уплатама и пролонгирањем на одређен период.

План је да се све регулише до 31. марта, када истиче рок да се припреме извештаји за конкурс за европску лиценцу.

Да би избегла прошлогодишњу судбину када је на годину дана суспендована из такмичења УЕФА, Црвена звезда ће до краја марта морати да нађе више од 11 милиона евра. Економски експерти полако приводе посао крају, а финансијска конструкција треба да буде затворена за месец дана и да се до маја одради у потпуности по завршетку такмичарске сезоне.

“Није у плану ригорозна мера елиминације у нижи ранг, а за то реално и не постоји опасност. Решени су дугови према одлукама УЕФА и ФИФА и тако су избегнуте евентуалне санкције. И остатак потраживања се планира у догледном периоду поред чињенице да је Управа наследила бројне проблеме из прошлости”, саопштили су из Црвене звезде.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ја

01.03.2015 10:00

Сад це пар цудних резултата и ето лове на кладионицама!

ОДГОВОРИТЕ